Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tatér (47) chce vypadat jako ďábel: Nechal si odstranit uši i nos a na hlavě má 33 rohů!

Autor: rc - 
2. dubna 2023
22:22

Světový rekord trhl Michel „Diabão“ Praddo (47). Rodák z Brazílie je závislý na modifikacích těla. Právě díky rozsáhlým úpravám jeho zevnějšku se mu začalo přezdívat „lidský satan“. Michel si v průběhu několika let nechal odstranit uši, nos i bradavky. Jednu ze svých amputovaných bradavek dokonce snědl! Světový rekord ale získal díky implantátů rohů, kterých má v hlavě 33!

Sen se splnil rodákovi z brazilského Pria Grande, které leží poblíž São Paula. Michel „Diabão“ Praddo získal světový rekord za počet rohů implantovaných v hlavě, kterých má celkem 33. Kvůli soutěži v únoru letošního roku odcestoval do italského Milána, kde se objevil v televizním programu „Lo Show Dei Record“.

Světový rekord

„Bylo to něco velmi zvláštního a neskutečného. Splněný sen vstoupit do Guinnessovky a také do Evropy,“ popsal zkušenost s tím, že měl dokonce slzy v očích. Nicméně nejednalo se o zápis do Guinnessovy knihy rekordů. „Toto je televizní program, ne kniha,“ vysvětlil. Umělecký tatér je posedlý tělesnými modifikacemi a v průběhu let se změnil v „lidského satana.“

Odstranění nosu i bradavek

Až 80% těla Praddy pokrývají tetování v temných barvách. Ovšem tím jeho modifikace nekončí. Kromě toho, že si nechal implantovat rohy, podstoupil další estetické zákroky, z nichž některé byly nebezpečné. Velké zdravotní riziko představuje například odstranění nosu.

Do úst si nechal implantovat stříbrné špičáky a odstranit prostředníček, uši i bradavky. Oční bělmo si nechal nabarvit na černo. Podle informací britského deníku Daily Mail, jednu ze svých bradavek dokonce snědl.

Praddo je víc než deset let ženatý s Carol Praddovou, která rovněž miluje úpravy těla. Podle svých slov muž nehodlá přestat. Stále je prý ještě co „vylepšovat“. Vůbec mu nevadí, že kvůli dalším modifikacím bude muset snášet bolest. „Vlastně mám velký práh bolesti,“ uvedl.

Video  Potetovaný Tobias (33) pracuje v zoo.  - Instagram
Video se připravuje ...

bullshit ( 8. dubna 2023 12:23 )

Sen se mu splnil Musí to stát docela raketu, jestli pak si platí zdravotní a sociální

lucie13 ( 5. dubna 2023 18:02 )

Nechutné

baronessa ( 3. dubna 2023 05:52 )

Takový magor jinam než do pekla nepatří. Jen tam bude na té špatné straně.

Th0r_z_h0r ( 2. dubna 2023 23:52 )

Blazinec nebo kamenolom. Po mesici tvrdy prace, se mu to vyzene z hlavy. To je realita.

Zobrazit celou diskusi