Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nejpotetovanější lidé světa: Čelí zákeřným útokům a obviňování ze satanismu!

  • Autor: rix - 
    20. 1. 2023
    18:14

    Nejvíce potetovaní lidé na světě se rozpovídali o tom, jaké je to se svými modifikacemi žít. A žádná procházka růžovým sadem to tedy není. Jejich vylepšení jim přináší mnoho problémů. Nadávky, uštěpačné komentáře, šikana nebo dokonce nařknutí z propojení se samotným ďáblem!

  • 1.Chris (36) se tetováním vypořádává s nemocí své dcerky

    Otec dvou dětí Chris Dalzell (36) je potetovaný od hlavy k patě. Za tetování vypláznul už přes milion. Otec dvou dětí Chris Dalzell (36) je potetovaný od hlavy k patě. Za tetování vypláznul už přes milion. | profimedia.cz

    Chris Dalzell ze Severního Irska je potetovaný od hlavy k patě. Inkoust prý pokrývá 97 % jeho těla a zaplatil za to 38 tisíc liber (cca 1,1 milionu Kč). Nedávno si nechal na záda přidat gangstery, kteří terorizovali Londýn v minulém století! Jak informoval deník Daily Star, tetování mu prý pomáhá vyrovnat se se zdravotními problémy své dcerky (6). 

    Šestiletá Jessica strávila většinu svého života v nemocnicích. Po narození se u ní projevily zdravotní problémy a lékaři jí diagnostikovali Ehlers-Danslovův syndrom. Problémy holčičky tížily i jejího otce Chrise, který se s diagnózou špatně vyrovnával. Navíc i jeho druhá dcera Hailie měla zdravotní komplikace. Lékaři u ní zjistili genetické onemocnění.

    Rodák ze Severního Irska se rozhodl, že si své dcerky nechá vytetovat. Šestatřicetiletý muž se ale v průběhu pěti let do rukou tatéra svěřoval neustále. „Bolí mě to pokaždé, když zazvoní telefon, že je jedna z nich v nemocnici. Všechno, co bych si přál, je zbavit je bolesti, ale nemohu. Jsem jejich otec a mám je chránit,“ řekl s tím, že právě tetování mu pomáhá dostat se přes těžké chvíle, kdy jsou jeho dcery na tom špatně.

    Video  Chris je otcem dvou malých dětí.  - Instagram: northernirelandtattman
    Video se připravuje ...

  • 2.Amber (26) má potetované i oční bělmo!

    Australanka má na těle 600 tetování. Po kérkách v očích oslepla. Australanka má na těle 600 tetování. Po kérkách v očích oslepla. | Instagram

    Rodačka z Austrálie Amber Lukeová si připadala obyčejná a nudná. Proto se rozhodla, že svůj vzhled změní. Šestadvacetiletá žena si nechala potetovat celé tělo. Tetování zakrývá 99 % její kůže a dokonce si nechala potetovat oční bělmo namodro a rozříznout jazyk. Ovšem po všech těch změnách se bála, že nesežene práci! Úspěch nakonec získala na eroticky laděné stránce OnlyFans, kde vydělává balík a prý si za chvíli bude moci koupit i vysněný dům. „Nemám žádné výčitky. Miluji, kdo jsem a jaká jsem a jak vypadám,“ svěřila se s tím, že nakonec uplatnění našla i na sociálních sítích.

    Dříve pracovala jako servírka nahoře bez a dokonce i jako eskort, takže rozhodně není bázlivá. Prodejem odvážných fotografií na OnlyFans si prý už přišla na 162 tisíc liber (cca 4,7 milionů Kč) a její úspěch prý stále stoupá. Je to údajně právě díky tetování, její vzhled ji odlišuje od ostatních děvčat. Právě sociální sítě a OnlyFans jsou podle jejích slov ideální. „Bylo to vždy pro mě extrémně těžké zůstat a srovnat se s normální pracovní dobou,“ říká s tím, že se proto rozhodla vydělat na své „odlišnosti“.

    Video  Australanka má na těle 600 tetování. Po kérkách v očích oslepla.  - Instagram
    Video se připravuje ...

  • 3.Aimee (23) je trojnásobnou maminkou

    Amie Smithová je potetovanou maminkou. Amie Smithová je potetovanou maminkou. | Instagram

    Aimee Smithová z britského Oakhamu miluje tetování, ale i malé děti. Podle ní není na takové kombinaci nic špatného, vždyť je dokonce trojnásobnou mámou. Lidé na internetu jí ale dávají vzhled pěkně sežrat. „Spousta lidí o mě tvrdí, že jsem se tím zničila. Ani nedokážu spočítat, kolik lidí o mě řeklo, že jsem zrůda,“ zoufala si na první pohled sympatická Britka. 

    A co víc, někteří ji prý spojují s ďáblem! „Zkrátka tvrdí, že má volba stát se takto potetovanou má co do činění se satanem,“ kroutila hlavou s tím, že takové chování nemá daleko k šikaně. 

    Video  Amie Smithová je potetovanou maminkou.  - Instagram
    Video se připravuje ...

  • 4.Deedee se kvůli svým modifikacím bojí jezdit v MHD

    Deedee se kvůli reakcím na její modifikace bojí jezdit v MHD. Deedee se kvůli reakcím na její modifikace bojí jezdit v MHD. | Instagram

    Deedee Villegasovou znají na jejích rodných Filipínách snad všichni. Aby taky ne, potetovaná je od hlavy až k patě. Nabytá sláva jí ale přinesla už mnoho úskalí a nezáviděníhodných situací. Prý děsí své okolí. A to hlavně kvůli svým černým očním bulvám. 

    Největší problémy má Deedee v MHD, kde už zažila mnoho nepěkných situací. „Vlastně už jsem jednu dobu ani nemohla hromadnou dopravu využívat. Zažila jsem velké množství šikany,“ vysvětlovala. A vzpomněla si na jeden zvlášť děsivý moment. 

    Jednoho dne k ní v autobusu přistoupil kněží, který se před ní začal modlit a četl z bible. „Vůbec jsem netušila, co na to říct. Prostě otevřel bibli a začal se modlit. Měla jsem vystoupit? Byla jsem jak přimrzlá a lidé kolem to také moc nechápali,“ vzpomínala na traumatický zážitek. 

    Video  Deedee se kvůli reakcím na její modifikace bojí jezdit v MHD.  - Instagram
    Video se připravuje ...

  • 5.Potetovaný Tobias (33) pracuje v zoo

    Potetovaný Tobias (33) pracuje v zoo. Potetovaný Tobias (33) pracuje v zoo. | Instagram

    Němec Tobias od lidí také neslýchá jen samé pochvaly. Právě naopak. „Na ulici se lidé tváří fakt divně. V autobusu si ode mě přesedají,“ zoufal si. Nicméně ale podotkl, že ho často zastavují zvídaví lidé, kteří se ho na tetování a modifikace vyptávají. 

    Aby tak ne, pracovník zoo v Dortmundu má rozdělený jazyk a roztažené ušní lalůčky. „Hodně lidí to zkrátka jen zajímá a chtějí si se mnou dělat fotky,“ uvedl Tobias. Jak ale dodal, těchto světlých chvilek je opravdu málo. „Spíše se každý týden setkávám s urážkami. Ať už na internetu nebo na ulici,“ přiznal. 

    Video  Potetovaný Tobias (33) pracuje v zoo.  - Instagram
    Video se připravuje ...

  • 6.Melissa (45) z Walesu se bojí chodit nakupovat

    Melissa (45) z Walesu se bojí chodit nakupovat. Melissa (45) z Walesu se bojí chodit nakupovat. | Instagram

    Pětačtyřicetiletá Melissa Sloanová si s tetováním vytrpěla své. Nejenže na ni lidé na ulici pokřikují, ale ještě ke všemu má problém si najít zaměstnání. Má přitom děti. „Jen dojít dětem pro oblečení do obchodu je pro mě noční můrou,“ popsala s tím, že se stává terčem nechutných urážek. 

    Jak dodala, do obchodů už se bojí chodit. „Čím víc tetování mám, tím je to horší,“ popsala máma s tím, že situace se rozhodně ani trošku nezlepšuje. 

  • 7.Galerie

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

hejhej ( 20. ledna 2023 20:55 )

Odporné, hnusné!!!!

ivana kollerova ( 20. ledna 2023 18:56 )

ja bych se zase bala nekoho z nich potkat na ulici. nejdriv ze sebe udelaji monstra a pak se divi, ze se jich ostatni strani.

Zobrazit celou diskusi