Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Otec (36) dal za tetování víc než milion: Kérky mu pomáhají vyrovnat se s nemocí dcery (6)

Autor: rc - 
4. července 2022
08:46

Chris Dalzell (36) ze Severního Irska je potetovaný od hlavy k patě. Inkoust prý pokrývá 97% jeho těla a zaplatil za to 38 tisíc liber (cca 1,1 milionu Kč). Nedávno si nechal na záda přidat gangstery, kteří terorizovali Londýn v minulém století! Tetování mu prý pomáhá vyrovnat se se zdravotními problémy své dcerky (6).

Šestiletá Jessica strávila většinu svého života v nemocnicích. Po narození se u ní projevily zdravotní problémy a lékaři jí diagnostikovali Ehlers-Danslovův syndrom. Problémy holčičky tížily jejího otce Chrise Dalzella, který se s diagnózou špatně vyrovnával. Navíc i jeho druhá dcera Hailie měla zdravotní komplikace. Lékaři u ní zjistili genetické onemocnění.

Rodák ze Severního Irska se rozhodl, že si své dcerky nechá vytetovat. Šestatřicetiletý muž se ale v průběhu pěti let do rukou tatéra svěřoval neustále. Obrázky a ornamenty tak pokrývají 97% jeho těla. „Bolí mě to pokaždé, když zazvoní telefon, že je jedna z nich v nemocnici. Všechno, co bych si přál, je zbavit je bolesti, ale nemohu. Jsem jejich otec a mám je chránit,“ řekl pro Daily Mirror s tím, že právě tetování mu pomáhá dostat se přes těžké chvíle, kdy jsou jeho dcery na tom špatně.

„Jsem spokojený se svým vzhledem. Kdykoliv si nechám udělat tetování, cítím úlevu,“ říká a dodává, že nemůže přestat. Kdykoliv má nové tetování, už přemýšlí o dalším. Začátkem června si nechal na záda vytetovat dva gangstery Ronnieho a Reggieho Kraye, kteří terorizovali Londýn v 50. a 60. letech. Za kérky dal 600 liber (víc než 17 tisíc Kč). Tváře zločinců má na zádech a hned vedle nich má své dcery. Gangsteři prý mají chránit jeho malé holčičky.

Video  Australanka má na těle 600 tetování. Po kérkách v očích oslepla.  - Instagram
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi