Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ivanka Trumpová s rodinou v Egyptě: Z politiky přesedlala na velbloudy!

Autor: Darina Jíchová, lig - 
23. listopadu 2022
05:00

Ivanka Trumpová (41), bývalá první dcera Spojených států a poradkyně exprezidenta Donalda Trumpa, má pěkně nabitý podzim. Na konci října se mihla v Praze, kde s bratrem Donaldem mladším převzala za matku Ivanu (†73) vyznamenání od prezidenta Miloše Zemana. Pak zamířila na svatbu sestry Tiffany a nyní je s manželem a dětmi v Egyptě, kde si užívá na velbloudech a kochá se krásami pyramid. Oznámila také, že byť se její otec bude znovu ucházet o prezidentské křeslo, ona se od politiky distancuje, pomáhat nebude ani s jeho kampaní, uvedl list Daily Mail.

Ivanka Trumpová se na svém instagramu pochlubila, jak se má v egyptské Gíze. S manželem Jaredem Kushnerem a dětmi Arabellou (11), Josephem (9) a Theodorem (6) si užívá sluníčka a památek. „Poprvé s rodinou objevujeme krásy Egypta,“ komentovala svůj příspěvek na sociálních sítích. Vyzkoušela také, jaké to je projet se na velbloudovi. Není jasné, jak dlouho v zemi rodina zůstane a zda v Egyptě stráví i Díkůvzdání.

Na projíždku kolem pyramid zvolila Trumpová lehké světlé šaty s dlouhým rukávem a tenisky, před sluncem se skrývala pod širokou krempou slamáku. Na fotkách se ze široka usmívá a je vidět, že si výlet s rodinou užívá. Kromě pyramid a sfing se podívali i do mešity. Rodina a malé děti jsou i důvod, proč tentokrát nevypomůže otci během kampaně, přestože zůstává jeho věčnou a velkou podporovatelkou, chce se zaměřit především na rodinný život a výchovu svých potomků.

Návrat do politiky se nekoná, nechtějí skončit jako Ned Stark

Kushner byl naposledy v Egyptě v srpnu 2017 jako poradce exprezidenta Trumpa. Stejně jako jeho manželka ani on se nehodlá vrátit do politiky. Podle magazínu Vanity Fair si manželé užívají svůj život „ve zlaté miamské klícce“. K možnosti návratu do politiky se prý nechali slyšet, že nebudou jako postava Neda Starka z fenoménu Hra o trůny, který byl popraven „v politickém hadím doupěti“, kam se nechal vylákat na žádost svého dobrého přítele.

Video  Ivanka a Donald jr. Trumpovi převzali státní vyznamenání pro matku Ivanu  - Blesk TV
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi