Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Dům, kde byla zavražděna malá JonBenét (†6), je na prodej: V místě činu je nyní kinosál a vinný sklep

Autor: štt - 
29. března 2023
12:03

Na americkém trhu s nemovitostmi se objevil dům s tragickou minulostí. V jeho sklepě bylo objeveno tělo JonBenét Ramseyová. Rekonstruované sídlo v ceně několik desítek milionů korun nabízí domácí kinosál, vinný sklípek a bar.

V roce 1996 coloradská policie vyhlásila pátrání po šestileté královně krásy. O několik hodin později dívku objevili mrtvou ve sklepě jejího domu. Koroner určil, že byla uškrcena. Případ zůstává do dnešních dnů otevřen, jelikož se vyšetřovatelům nepodařilo vraha nikdy dopadnout.

Po smrti své dcerky John a Patsy Ramseyovi villu prodali. Současný majitel dům pocházející z 20. let minulého století řádně zrenovoval a nyní jej nabízí na prodej za astronomickou částku 150 milionů korun!

Plocha pozemku o rozloze necelých sedmi arů má však co nabídnout. V domě se nachází řada ložnic s výhledem do zahrady, kde se tyčí vzrostlé staleté stromy. Ve sklepě si majitelé mohou užít soukromé kino, či bar s vinným sklípkem, jak uvádí na svém webu uvádí realitní kancelář Sotheby's.

Tudorovské sídlo se nachází v okresním městě Boulder. Jedná se o luxusní lokalitu s výhledem na vrcholky Rocky Mountains. Úchvatná coloradská příroda vybízí k pěším nebo cyklistickým výletům.

V loňském roce policie oznámila, že vražda JonBenét bude znovu prověřena týmem pro přezkoumání odložených případů. Policejní šéf Maris Herold akci označil „za prioritu svého oddělení“.

Video  Malá Miss smrt. Dětská královna krásy JonBenét Ramsey byla zavražděná v šesti letech.  - Videohub
Odemknout video

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi