Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Aničce se v Orlických horách ztratila fenka Šipka: Někdo si ji odvezl domů?

Autor: VaB - 
9. února 2023
16:59

Anna Hrnečková už několik dlouhých dní postrádá svou fenku Šipku. Pes plemene border kolie se jí ztratil koncem ledna v Orlických horách v oblasti Říček. Od té doby ji nikdo neviděl, je možné, že si ji někdo odvezl. Nabízí i odměnu za její nalezení.

S prosbou o pátrání se Anna Hrnečková obrátila i na sociální sítě. „Prosíme o pomoc s hledáním fenečky border kolie Šipky,“ popisuje. Podle ní se ztratila 26. ledna v oblasti Skicentra Říčky v Orlických horách. Konkrétně při nástupu na lanovku, kdy se pak vytrhla i s vodítkem.  

Fenka je prý velmi hodná, aktivní a mladá, mohla by k lidem i sama přijít. „A nechá se i chytit,“ píše Anna. Bohužel si ale myslí, že ji už u sebe někdo má. „Dostali jsme zprávu, že ji v ten den viděli na parkovišti, tedy ji mohl někdo naložit do auta a odvézt jinam,“ doplňuje.

Na facebooku proto prosí všechny, kteří se v oblastí nachází, aby dávali pozor kolem sebe. Šipka na sobě měla růžový obojek i s telefonním číslem, je čipována. Za její případně nalezení nabízí i odměnu. A to deset tisíc korun.

„Doufáme, že se brzy najde,“ dodává smutně na závěr majitelka. Případ zmizelé Šipky připomíná pátrání po huskym Frankovi, který se zaběhl v Krkonoších. Po několika probdělých nocích se ho majitelce podařilo konečně vypátrat. 

Video  Pátrání po dvouletém dítěti pohledem z policejního vrtulníku.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Uživatel_5318449 ( 10. února 2023 16:33 )

Přeji hodně štěstí v nalezení . Pokud jí někdo odvezl tak jí vraťte.

Zobrazit celou diskusi