Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Silikonová kráska je posedlá plastikami: Do operací vrazila miliony!

Autor: rix - 
4. února 2023
22:19

Tatérka, umělkyně a modelka Kitty Ink z Vídně přiznává, že vždy byla posedlá výjimečnými či přehnanými věcmi. Nově se rozhodla podstoupit sérii plastických operací, která ji celkem vyšla v přepočtu asi na dva miliony korun.

Ač si spousta lidí o sexbombě z Vídně myslí své, ona s plastikami přestat nehodlá. Jejím cílem je prý vypadat tak umělá, jak jen to jde. Její snažení na Instagramu sleduje přes sto tisíc lidí. A další tisíce fanoušků má neobyčejná tatérka na Onlyfans. 

Video  Tatérka, umělkyně a modelka Kitty Ink.  - Instagram: kittyink.wildatheart
Video se připravuje ...

Její život rozhodně není nudný. „Od narození jsem party holka,“ chlubila se podle deníku Daily Star žena, které na živobytí vydělává Onlyfans a její tetovací salon. 

Vzhled mladé Rakušanky může na mnoho lidí působit odpudivě. To si ale nepřipouští. „Považuji se za umělecké dílo,“ uvedla sebevědomě s tím, že na sobě nikdy nepřestane pracovat. „Dokud budu mít dost peněz a dobré doktory, neskončím,“ ujistila své fanoušky.

Ve svém těle má už teď více než tři kilogramy silikonu a každý její prs obsahuje 1050 kubických centimetrů (tj. více než litr pozn. red.) plastické výplně. Kitty to ale nestačí a objem silikonu ve svých ňadrech by chtěla ještě o polovinu zvýšit.

„Lidé si myslí, že jsem divná,“ přiznala. „Já ale nechci být průměrná, vždy chci být něco víc,“ vysvětlila svůj životní postoj Rakušanka. Jak popsala, chce vypadat uměle a sexy. „Nikdy nepřestanu podstupovat plastické operace, protože miluji, když se moje tělo mění,“ dodala. 

milan59 ( 5. února 2023 08:03 )

No co,když na to ty finance má,ať si dělá co chce.

Zobrazit celou diskusi