Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sexy dvojčata mají společného i snoubence: Chtějí otěhotnět ve stejnou dobu a trénují na panenkách

Autor: rc - 
24. ledna 2023
18:46

Sexy dvojčata Anna a Lucy Decinqueovy (35) z Austrálie sdílí nejen stejnou tvář, ale rovněž snoubence Bena Byrnea (40). Sestry jsou si natolik blízké, že spolu dělají naprosto všechno, a tak není divu, že se rozhodly i otěhotnět ve stejnou dobu. Otcem má být právě jejich společný přítel. Dokonce už si nacvičují mateřství. Oblékají panenky a nosí je do kaváren.

Sestry z Austrálie jsou mimořádně oblíbené na sociální síti instagram. Identická dvojčata Anna a Luccy mají 118 tisíc fanoušků. Dokonce figurují v několika pořadech v televizi, září na sociální síti youtube a už založila i svou kolekci oblečení. Všechno dělají společně. Navíc mají i stejný vkus na muže. Obě dvě se zakoukaly do Bena Byrnea. Nakonec Ben začal chodit s oběma a obě dvě požádal o ruku.

V roce 2021 dvojčata začala mít pocit, že už mají čas na dítě. Trojice se tak začala snažit o potomky. „Je nám 35 let. Rozhodli jsme se, že teď chceme děti,“ uvedla dvojčata s tím, že i odnosit je hodlají ve stejnou dobu. „Nikdy předtím jsme si nedělaly těhotenský test,“ uvedly sestry pro britský deník Daily Mail. „Je opravdu kouzelné, jak může tyčinka potvrdit, že jste těhotná,“ dodaly.

Otěhotnět je prý ale obtížnější, než si sestry myslely. Navíc ještě, když chtějí počít ve stejnou dobu. Zatím se jim to nepodařilo, ale doufají, že rok 2023 bude šťastný a konečné se dočkají. Mateřství si aspoň nacvičují. Oblékají panenky a nosí je s sebou do kaváren a restaurací.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi