Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Maminku Melissu skoro zabil prsní implantát: Byl plesnivý!

Autor: rix - 
26. října 2022
11:30

Melissa Limová z Austrálie roky trpěla řadou zdravotních problémů. Silné bolesti kloubů, extrémní únava, zamlžení mysli, rozmazané vidění, vyrážky po celém těle a další neduhy. Když už si nevěděla se svým zdravím rady, zůstala doslova v šoku z náhlého zjištění. Problémy způsoboval její prsní implantát. Byl zplesnivělý!

Australanka od mládí snila o velkých prsou. Její přání se vyplnilo v roce 2002, kdy si nechala voperovat implantáty. Bohužel je důkazem toho, že i sen se může změnit v noční můru. Nedlouho po operaci se začaly dostavovat zdravotní problémy, informoval deník Daily Star

Ačkoli měla Melissa zdravotních problému celou řadu, doktoři navzdory stovkám vyšetření nemohli přijít na to, co sympatickou Australanku vlastně trápí. Nevysvětlitelné záněty, přibírání na váze, extrémní únava nebo bolesti kloubů. Maminka si vytrpěla mnohé. „Už jsem ani nemohla vstát z postele a uvařit něco svým dětem,“ zoufala si. 

Video  Žena měla v těle plesnivý implantát  - Tiktok: melissalima713
Video se připravuje ...

Situace dospěla až do fáze, když si Melissa začala v duchu říkat, jestli by jejím dětem nebylo lépe bez ní. Připadala si jako matka k ničemu. „Vzdala sem to,“ přiznala. Zničehonic jí ale po čase její přítel řekl, aby se ujistila, že za jejími problémy nestojí prsní implantáty. 

Začala si uvědomovat, že její trable opravdu mohou být způsobeny silikonem v jejím těle. V tu ránu ihned běžela za odborníky, aby ji implantáty z prsou vyjmuli. Jak se ukázalo, toto rozhodnutí v roce 2020 zřejmě zachránilo Melisse život. Šlo o naprostý šok. Vyšlo najevo, že jeden ze silikonů byl plný plísně. „Jo, je tam plíseň,“ kroutila hlavou po operaci. 

Jakmile byl implantát odstraněn z jejího těla, ženin zdravotní stav se výrazně zlepšil. „Můj obličej a oči se proměnily doslova během několika hodin. Konečně jsem se zase cítila jako já,“ usmívala se. Po dvou letech už necítí jakékoli příznaky. „Děti mají zpátky maminku,“ dojímala se Melissa a varovala ostatní ženy s implantáty, aby si dávaly větší pozor. 

Video  Lolo Ferrari - pornoherečka s největšími ňadry na světě  - Videohub
Video se připravuje ...

 

 

frantacizek ( 26. října 2022 12:48 )

tohle já tvrdím roky nejen holkám okolo sebe, jakože to žádná kamarádka teda nevlastní, že jednou zakážou, pač se přijde na to, že to škodí organismu a zase se to narušené jáství začne léčit u psychiatrů, protože vadné sebepojetí nemůžete vyléčit invazivně.. Proto za těmihle plastikami prsou přichází plastiky nosu, výplně rtů. Málokdy se to zastaví, psychiatricky neléčené, u jedné plastické operace právě..

Zobrazit celou diskusi