Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Kráska si díky vítězství v pokeru přišla na miliony: K obří sumě se provibrovala vibrátorem?!

Autor: rix - 
4. října 2022
18:37

Pokerovým světem otřásá možný obří skandál. Instagramová kráska Robbie Jadeová Lewová se rozhodla vyzvat jednoho z nejlepších hráčů této hry pro bohaté, Garretta Adelsteina. Jak se ale ukázalo, modelka zřejmě podváděla. A to pořádně zvrhlým způsobem. K vítězství jí údajně pomohl vibrátor. 

Hrdinský all-in. Tak server outkick nazval krok, ke kterému se Lewová odhodlala a vyhrála tak neuvěřitelnou částku ve výšši 6 631 657 korun. V pokerovém světě jde přitom o úplného nováčka. Adelstein hned pojal podezření, že kráska podvádí. 

„Používala skryté zařízení, které vibruje, když máte v rukou tu nejlepší kombinaci,“ podezřívala ji pokerová star. Lewová se proti tvrzení na Twitteru ohradila a uvedla, že ji Adelstein po vítězství vyhrožoval. „Zahnal mě do kouta a vyhrožoval mi,“ stěžovala si modelka.

Lewová nakonec veškeré vyhrané peníze pod tlakem vrátila. To Adelstein považoval za přiznání viny. Jestli ale podváděla, není dosud jasné. Případem se bude zabývat speciální komise. Dokud nebude celý incident prošetřen, k hraní pokeru se na místo ani jeden z nich nesmí vrátit. 

„Zcela chápeme rozsah situace a obvinění. Bereme to extrémně vážně,“ uvedlo kasino v prohlášení. „V tuto chvíli nemáme žádný důkaz ani žádný náznak jakéhokoli provinění kromě obvinění zúčastněných stran,“ dodali zástupci kasina. 

Video  Pachatelé připravili podvodem ženu z Prahy o více než 50 tisíc.  - Policie České republiky
Video se připravuje ...

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi