Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

I po šedesátce je neuvěřitelně fit: Babička (63) se chlubí luxusní postavou

Autor: rix - 
9. července 2022
13:44

Třiašedesátileté babče a fitness trenérce Lesley Maxwellové by každý mohl její luxusní postavu jen závidět. Jak sama Australanka uvedla, ačkoli tráví dny v posilovně, vypěstovat si pekáč buchet není podle ní nic těžkého. Svou důsledností a péčí o zevnějšek inspiruje své fanoušky, kterých má přes sto tisíc!

Za svou postavu se určitě Lesley stydět nemusí. Také na ní pilně maká. „Dnes večer jsem trénovala hlavně nohy a zakončila to cvičením břišních svalů,“ pochlubila se babička, pro kterou je posilovna druhým domovem. „Každý týden posiluji všechny možné svaly,“ vysvětlila pro deník Daily Star s tím, že si chce udržet pevné a silné tělo. 

Jak uvedla, podle ní není těžké si krásnou postavu vypěstovat. „Není to těžké, jen musíte být důslední,“ vysvětlila. Fanoušci její profil na Instagramu doslova žerou. „Jsi inspirací pro tolik lidí,“ napsal jí jedna z obdivovatelek. „Jsi nádherná,“ dodala další z nich. 

A nejen tělo, ale i oblečení a dobrá kosmetika jsou pro Lesley důležité. Na svém zevnějšku si dává záležet a kde kdo by jí mohl tipnout o desítky let méně, než jí doopravdy je. „Jsi zkrátka vzor,“ opěvovali ji fanoušci, kteří se díky ní také vydali zkusit pár týdnů v posilovně.

Video  Fitness nadšenkyně se proslavila cvičením nahoře bez. U žen by mělo být normální jako u mužů, říká  - TikTok
Video se připravuje ...

Podívejte se na galerii aktivních babiček:

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi