Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Muž (20) žije po úrazu jen s polovinou těla: Drsná odpověď manželky na dotaz ohledně sexu!

Autor: rix - 
21. května 2022
22:07

Je ho jen půl, ale zvládá to. V roce 2019 musel stavební dělník Loren Schauers z Montany podstoupit nouzovou hemikorporektomii (odstranění části těla pod pasem) poté, co ho rozdrtil vysokozdvižný vozík. Nyní žije bez nohou, pánve i předloktí. O svou manželku Sabii (23) ale nepřišel, zůstala s ním i přes jeho indispozici. Ačkoli jejich láska stále vzkvétá, oba přiznali, že je rozčilují otázky veřejnosti ohledně jejich sexuálního života. 

V září roku 2019 se Lorenovi od základů změnil život. Bohužel se připletl ke strašné pracovní nehodě, když jeho tělo částečně rozdrtil vysokozdvižný vozík. Důsledek neštěstí byl strašný. Muž musel podstoupit hemikorporektomii a prakticky přišel o polovinu svého těla. Náročný zákrok mu ale zachránil život. 

I tak ale byli lékaři k jeho osudu naprosto skeptičtí. Jeho život podle nich neměl mít dlouhé trvání. Loren ale svému tělu věří a k novému životu jen s půlí těla se postavil čelem. O svých strastech vypráví lidem na YouTube. Jeho hlavní oporou je ale manželka Sabia Reicheová. Zůstala s ním i po devastujícím zranění. 

Teď se o něj stará naprosto ve všem. Musí ho sprchovat nebo mu měnit speciální kolostomické sáčky, které slouží jako vývod z Lorenova tlustého střeva. A ačkoli už si na život plný překážek navykli, na jednu věc si prý zvyknou jen stěží. Vadí jim otázky na jejich společný intimní život. Operace totiž vedla i k odstranění Lorenových genitálií. 

„Pořád se nás někdo ptá na náš intimní život,“ postěžovala si Sabia. „Je to velmi osobní otázka a nikdy na ni odpovídat nebudeme,“ řekla striktně. „Náhodného páru na ulici byste se na nic takového nezeptali,“ podotkla. „To, že jsme jiní, vám na to nedává právo,“ dodala dívka. 

Spíše než sex oba zajímá, jak dlouho ještě Loren přežije. S jeho indispozicí totiž lidé většinou žijí okolo jedenácti let. Každý případ je ale individuální. „Doufáme, že by tu s námi mohl být přes čtyřicet let,“ uvedla Sabia pro deník Daily Star, mezitím co pro svého manžela shání peníze na bionickou ruku. 

 

 

mckartny ( 23. května 2022 15:38 )

Na jaké planetě žijí takove zeny?...Elone odlétám....

Zobrazit celou diskusi