Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dívka (26) si pochvaluje vztah s dvakrát tak starým mužem: Je velice něžný!

Autor: štt - 
26. února 2022
22:45

Angličanka chodí s mužem ve věku svého otce. Přestože se jim někteří vysmívají, svou lásku na veřejnosti neskrývají. Žena si na starším muži nejvíce cení jeho slušnosti a vychvaluje si i sexuální život.

Šestadvacetiletá pečovatelka Jessica Hockingsová se loni v únoru seznámila s o dvaatřicet let starším Dermotem Murrayem. Spolu je seznámila kolegyně z práce, která měla se starším mužem „kratší románek“, napsal server The Mirror. Dvojice spolu brzy začala trávit svůj veškerý volný čas a milenci se do sebe rychle zamilovali.

Svůj vztah však ze začátku před okolím tajili, protože se báli odsouzení za věkový rozdíl. Udržet takovéto tajemství bylo pro Jessicu však příliš velké sousto – chtěla Dermonta držet za ruku stůj, co stůj. Brzy proto vyšli s pravdou ven.

„Nejdřív jsem k Dermotovi necítila žádnou náklonost, jelikož k mužům nemívám přílišnou důvěru. Byla jsem si jím velmi nejistá,“ popsala své počáteční pocity rodačka ze západo-anglického města Mumby. „Začalo to jako vztah otce a dcery, z kterého se vyvinula krásná romance,“ shrnuje žena svou zkušenost.

Ačkoli Jessica měla zpočátku obavy z jejich věkového rozdílu, už jej nadále nevnímá jako problém. Co víc, Dermot je vrstevníkem Jessičiny matky, s kterou si skvěle rozumí. Dokonce se spolu dívají na televizi, když je Jessica v práci. Věkový rozdíl mezi partnery dle Jessicy neovlivňuje ani jejich sexuální život: „Jsem velmi spokojená. On je velice něžný a záleží mu na tom, jak se cítím.“

Okolí si často myslí, že se jedná o otce s dcerou, ale milenecký pár to nijak netrápí: „Nevadí nám to. Důležité je, že nás podporuje od naší rodiny a přátel.“ Čeho se však Jessica obává je budoucnost. Dermot půjde za několik let do důchodu a většinu času bude trávit doma o samotě. I tato starost však páru nepřekazila plánované zásnuby.

Přestože Dermot Jessicu ještě nepožádal oficiálně o ruku, už mají nakoupené prsteny. Jessica je natolik natěšená, že si dokonce nechala na prsteníček vytetovat iniciály svého nastávajícího muže. „Zatím nevím, kdy k tomu dojde, ale určitě se to stane," ujistila sebe, tak všechny v jejím okolí. Dle vlastních slov nikdy předtím neměla vztah, ve kterém by se k ní muž choval tak slušně jako Dermot. „Je to pro mě úplně nová zkušenost,“ děkuje za známost mladá Angličanka.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi