Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Vypadá jako Kate a pyká za to: „Dvojčeti“ vévodkyně prý vyhrožují smrtí!

Autor: rix - 
29. ledna 2022
16:44

Angličanka Heidi Aganová vypadá jako vévodkyně Kate Middletonová. Dokonce se tím i živí! Ačkoli jí to přináší mnoho fanoušků, má to i svá úskalí. Žena čelila výhrůžkám smrtí a obdivovatelé jejího vzoru ji klidně pronásledují až domů.

„Když se Kate a William v roce 2010 zasnoubili, byla jsem servírka a zákazníci vždy říkali, že vypadám jako ona,“ popsala Heidi s tím, že tehdy ji také poprvé napadlo svého vzhledu využít. Našla si castingovou agenturu a ta neváhala ani minutu. Heidi dostala první práci jako dvojnice Kate Middletonové. Tehdy se fotila na letišti Gatwick při příležitosti Olympijských her v roce 2012. 

„Zprvu jsem moc nevěřila, že se tím dá vydělat na živobytí,“ svěřila se Aganová. Netrvalo ale dlouho a v roce 2013 sekla se svým zaměstnáním. Stala se „Kate“ na plný úvazek. Toho si začala užívat. Najednou měla víc svobody a také více času na své děti. „Nastudovala jsem si její pohyby, hlas, a jak třeba mává na kameru,“ popsala své přípravy na novou práci. 

Podobnost musela být vyladěna do posledního puntíku. Stejné oblečení je samozřejmost. A nejen to. Když byla opravdová Kate těhotná, její dvojnice Heidi nosila výplň pod oblečením, aby měla také bříško. „Bylo to skvělé. Kate má záviděníhodnou postavu, takže udržet se v podobné formě je těžké, zvlášť bez jejích osobních trenérů,“ dodala Heidi. 

Jak ale uvedla, sláva, která ji umožňuje cestovat po světě, není vše. Fanoušci  vévodkyně jsou prý jako posedlí. „Mylně si mě pletou s vévodkyní. Jednou mě sledovali až domů. A nejtěžší je se vypořádat s internetovými diskutéry,“ postěžovala si. „Píšou mi, že nenávidí královskou rodinu, anebo že vůbec nevypadám jako Kate,“ popsala dvojnice s tím, že nad podobnými reakcemi se naučila jen krčit rameny. 

Jak uvedl deník Mirror, jednou už ale internetoví uživatelé zašli opravdu daleko. Heidi na facebooku pohrozili smrtí. „Jsem velmi opatrná,“ uvedla modelka. „Nikdy bych neběhala po Londýně jen tak celá nalíčená a nepřitahovala na sebe pozornost,“ dodala s hrůzou. 

Video  Jak šel čas s Kate Middleton: Od roztomilé holčičky až po nejsledovanější ženu světa  - Profimedia/BPŽ
Video se připravuje ...

Milla ( 1. února 2022 15:35 )

Různými způsoby.Existuje fotografka co si svolává dvojníky a vyrábí s nimi tématické fotky,různé obchody si pronajmou dvojníka když není šance dostat tam pravé­ho,te­levi­ze,in­ternet.

y1xcvbnm ( 29. ledna 2022 17:45 )

hodně moc jsou si podobné ale kate je vyšší a štíhlejší , hlavy mají skoro totožné. Nevím jak na tom může vydělávat??

Zobrazit celou diskusi