Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

„Bůh nikdy nedělá chyby!“ Američanka porazila rakovinu a během magického dne porodila vymodlenou dcerku!

Autor: štt - 
26. února 2022
05:55

Američanka se dlouhá léta obávala, že kvůli zákeřné nemoci nebude moct nikdy mít děti. Na magické datum 22. února 2022 ale porodila vymodlenou dcerku. Dítě přišlo na svět přesně ve 2:22 hodin ráno na sále číslo 2. Pobožná žena věří, že se jedná o zázrak.

Ojedinělému datu se kvůli stejným číslicím říká „den dvojek“. Přestože se Aberli Spearové narodila pouze jedna dcera, vzhledem k načasování porodu se jedná o podobné unikum. Judah Grace Speraová se narodila 22. února 2022 přesně ve 2:22 ráno, informoval server Daily News. Američanka strávila dlouhých 26 hodin na sále v Alamanca Regional Medical Center, nacházející se v Severní Karolíně.

„Slyšela jsem, jak všechny sestry vzrušeně jásají. Nejdříve jsem nevěděla, co se děje,“ sdělila prvorodička televizi WFMY News2. Lékaři jí až po pár minutách sdělili nečekanou náhodu, o které tušili, že brzy obletí celý svět. Nemocnice se o vzrušující novinku ještě téhož dne podělila na Facebooku a vysvětlila další okolnosti nejen náročného porodu, ale i celého těhotenství.

„Dítě Judah je pro její rodinu vyslyšenou modlitbou,“ uvedla nemocnice v komentáři. Paní Aberliová totiž v minulosti bojovala s rakovinovým onemocněním, známým jako Hodgkinův lymfom. Kvůli náročné léčbě lékaři nepředpokládali, že bude moct mít vlastní děti. Nemoc byla u ní diagnostikována v roce 2014. Přesně tři měsíce poté, co se seznámila se současným manželem Hankem. Léčba Hodgkinova lymfomu zahrnuje pravidelné ozařování snižující možnost početí.

„Rodina se po celou dobu modlila, aby jim Bůh nadělil dítě. Dnes byla jejich modlitba vyslyšena!“ napsala dále nemocnice. Holčička váží krásných tři a půl kilogramu. „Jméno Judah dokonale vystihuje celý příběh. Judah totiž znamená chvála. Pro svou rodinu je naprostým požehnáním!“ pokračoval příspěvek nemocnice na Facebooku. „Bůh vše dokonale načasoval, nikdy nedělá chyby,“ uvedla šťastná matka.

Zobrazit celou diskusi