Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Máma (37) s dcerou (18) jsou si neskutečně podobné: Musela mít dítě sama se sebou, vtipkují lidé

Autor: rc - 
7. února 2022
12:29

Senzací TikToku je Danielle Sylvesterová (37) a Thyri Frazierová (18), matka s dcerou, které však spíš vypadají jako sestry. Samy přiznávají, že často od lidí slýchávají otázku, zda nejsou náhodou dvojčata.

Srdce uživatelů na TikToku si získala Danielle Sylvesterová se svou dcerou Thyri Frazierovou. Ačkoliv už je Danielle sedmatřicet, vypadá neuvěřitelně mladě a lidé často vtipkují, že si porodila svůj vlastní klon.

Osmnáctiletá Thyri je své matce neskutečně podobá, a tak matka s dcerou vypadají spíš jako sestry, což často slýchávají. „Všichni říkají, že vypadáme jako dvojčata. Slýcháme to prakticky každý den,“ uvádí ve videu, které zaznamenalo přes pět milionů zhlédnutí.

Danielle a Thyri si navíc oblékly podobné černé oblečení a uhladily si vlasy dozadu. Někteří sledující vtipkovali, že Danielle musela mít dítě sama se sebou. „Takže měla dítě sama se sebou. To je jediné vysvětlení.“ Další píše, že: „Nejdřív jsem si myslel, že jste dvojčata.“ Další píše: „Máma opravdu řekla kopírovat a vložit.“ Matka s dcerou jsou si prý neuvěřitelné blízké a jsou si nejlepšími přítelkyněmi.

Video  Máma Danielle Sylvesterová a její dcera Thyri Frazierová jsou si neskutečně podobné. Prý jim často říkají, že jsou spíš dvojčata.  - TikTok/sylvester_danielle_
Video se připravuje ...

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi