Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Valeria k ročnímu synovi přivedla obřího medvěda: Dárek k narozeninám šokoval sousedy i policii

Autor: rc - 
26. ledna 2022
22:25

Neobvyklé překvapení si připravila pro svého syna hvězda sociálních sítí Valeria Tatarintseva. Ruska, která vystupuje pod jménem Lena Izumrud, na TikToku publikovala video, v němž do svého bytu přivedla obřího medvěda! Návštěva nebezpečné šelmy byla dárek k narozeninám pro ročního syna. Za nerozvážný čin sklidila velkou kritiku a dokonce se o ní začaly zajímat úřady.

Ruska Valeria Tatarintseva je hvězdou sociálních sítí. Na TikToku, kde vystupuje pod jménem Lera Izumrud, ji sleduje 7,5 milionů lidí. Právě na této sociální síti publikovala video, kterým si proti sobě své sledující poštvala.

Video, které Valeria po vlně kritiky už smazala, zachycovalo, jak do svého bytu poblíž Moskvy přivedla obřího medvěda! Podle informací serveru rt.com zvíře vážilo až 200 kilogramů. Šelma se na záběrech válela na zemi, zatímco se blogerka smála, pózovala s ní před kamerou a objímala ji. „Konečně přišel ten den! Dnes je v mém domě opravdový medvěd. Nemohu tomu uvěřit. Je tak úžasný a milý,“ jásala Valeria ve videu s tím, že se nemůže dočkat reakce jejího ročního syna. Moskevská prokuratura v pondělí oznámila, že případ hodlá důkladně prošetřit.

Chování křehké blondýnky pobouřilo sousedy, kteří podle informací serveru rainews.cz upozornili policii. „Je to divoké zvíře, které nepatří do bytu. Kdyby ho něco vyprovokovalo, mohlo by to mít vážné následky,“ uvedli sousedé pro server.

Valeria je z celé situace rozhořčená. „Slíbila jsem vám, že přivedu do domu medvěda a přivedla jsem ho. Publikovala jsem video na TikToku a mělo 700 tisíc zhlédnutí a potom zhlédnutí přestala stoupat,“ uvedla se slzami v očích v dalším videu.

Video  Mladá influencerka Paris Ledge ve videu na TikToku ukázala svou maminku. Lidé si myslí, že je to její sestra!  - TikTok
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi