Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Dívka (25) se chtěla zalíbit muži na rande: Těsné kraťasy jí způsobily nepříjemné komplikace!

Autor: rix - 
24. října 2021
15:05

Mladá Američanka si vzala na rande těsné riflové kraťasy. Pak si všimla, že má na zadku bouli, která je velice bolestivá, a tak se rozhodla jet do nemocnice. Kraťasy jí způsobily nepříjemnou infekci, se kterou nakonec strávila čtyři dny na jednotce intenzivní péče. 

Pětadvacetiletá Sam ze Severní Karolíny se chtěla na rande vyfiknout a aby svého partnera potěšila, oblékla si na sebe těsné kraťasy. To ještě netušila, co jí takové rozhodnutí přinese za potíže. Ačkoli rande probíhalo, jak mělo, situace se po pár dnech začala obracet. 

Jak uvedl deník Daily Mail, Sam na svém pozadí objevila podivnou bulku, která se během pár hodin rozrostla a začala ji šíleně bolet. Kráska musela spěchat na pohotovost. „Kdybych se nevydala do nemocnice, mohla jsem zemřít,“ popsala s hrůzou. Její kůže byla natolik infikovaná, že musela dokonce strávit několik dní na jednotce intenzivní péče!

Ze šortek byla nejprve nadšená. „Myslela jsem si, že jsou to ty nejlepší kraťasy všech dob,“ vychvalovala si je. I proto se rozhodla jít s nimi na rande s mužem, kterého znala teprve dva týdny. Rande bylo natolik okouzlující, že si počátečních obtíží moc nevšímala a věnovala se novému románku. „Jak čas plynul, bolelo to pořád víc. Byla to bodává pulzující bolest na jednom místě zad,“ popsala. 

Jak uvedla, když se kvůli infekci ocitla na JIPce, pochopila, že situace byla opravdu vážná. A mohlo být ještě hůř. Lékaři mluvili o možné operaci, která naštěstí nakonec nebyla potřeba. „Ale měla jsem stejně trauma z toho, že jsem musela doktorům ukazovat zadek,“ řekla. Sam je nyní zdravá a celý incident vnímá jako zábavný příběh, o který se dělí se svými fanoušky na TikToku.  

ladybug ( 24. října 2021 18:56 )

Jo, a Češky sou tak chytré, že se každá druhá musí vdávat, aby chlapa vůbec
chytla, jinak by si jí nevzal. A to je 21 století.

Zobrazit celou diskusi