Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Muž pátrá po urně své zesnulé mámy: Ztratil ji v hospodě!

Autor: rc - 
30. září 2021
09:34

O pomoc při pátrání po urně své zesnulé mámy prosí Paul Gale z Anglie. Devětatřicetiletý muž, který pracuje jako sekuriťák si poté, co vyzvedl urnu s popelem své mámy Pamely Sylvie Galeové, šel se svou přítelkyní sednout do hospody. Následující den zjistil, že urnu u sebe nemá. Navíc si z noci nic nepamatuje! 

Rodák z Londýna měl 22. září za sebou náročnou noční službu. Nicméně po práci vyzvedl svou přítelkyni a jeli spolu do krematoria, kde musel vyzvednout urnu s ostatky své mámy Pamely Sylvie Galeové, která se nakazila covidem-19. Trpěla navíc přidruženými nemocemi, kvůli nimž došlo ke komplikacím, po kterých zemřela.

„Pracoval jsem celou noc, takže jsem vůbec nespal předtím, než jsme s přítelkyní je (ostatky) jeli vyzvednout, což nebylo nejlepší rozhodnutí, protože cesta trvala pětačtyřicet minut,“ uvedl pro britský deník Daily Star Paul Gale. Dodal, že zbývalo pouhých třináct dní, aby ostatky vyzvedli. Do krematoria se dostali a Paul si popel své mámy odnesl v modré urně.

S přítelkyní se ale rozhodli, že chvíli ještě posedí v hospodě. „Šli jsme do hospody na pár drinků, ne na moc, předtím, než se naše cesty rozdělily. Byl jsem unavený a usnul jsem v hospodě, než mě někdo probudil a řekl mi, ať jdu spát domů do postele,“ popisuje Paul chvíli, kdy zřejmě ztratil matčiny ostatky.

„Tak jsem odešel. Existuje záznam z videokamery, kde je vidět, jak odcházím s taškami, ale domů jsem se s nimi už nedostal. Hledal jsem všude na různých cestách, kterými jsem mohl jít domů a ptal jsem se v každém obchodu v oblasti, ale nic,“ dodal zdrcený Paul, který se marně snaží najít matčinu ztracenou urnu.

„Nepamatuji si, jestli mi je někdo vzal, nebo jsem usnul na cestě,“ dodal s tím, že kontaktoval policii, nicméně ta mu oznámila, že nemůže zahájit vyšetřování, jelikož se zřejmě nejednalo o trestnou činnost. Rozhodl se proto oslovit uživatele sociálních sítí s výzvou, zdali někdo urnu neviděl.  

VIDEO: U Čenkova nepřežila žena pád z devítimetrové skály na místě zasahovaly dva vrtulníky.

Video  U Čenkova nepřežila žena pád z devítimetrové skály na místě zasahovaly dva vrtulníky.  - Pribram.cz, Tomáš Pečenka
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi