Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Rapper Santa chce vypadat jako démon: Z tváří mu vyřízli kusy masa kvůli děsivému úsměvu!

Autor: rc - 
28. července 2021
20:25

Podobu démona touží získat Renato de Santa a je schopný podstoupit všechno, aby vysněného vzhledu dosáhl. Rapper si nechal už obarvit oční bulvy načerno, rozřízl si jazyk a dokonce si mu na hlavu vyřezali ďáblovo číslo. To však potetovanému rodákovi ze São Paula nestačilo! Nedávno podstoupil zatím nejextremnější zákrok. Skalpelem si mezi koutky úst a ušima nechal vyříznout kus masa, aby získal démonický úsměv.

Rodák z Brazílie je schopný udělat cokoliv, aby dostal démonickou podobu. Renato de Santa strávil hodiny na tatérském křesle, dokud na jeho kůži nezbylo „holé“ místo. „Moje první tetování byl kus kmene na mé levé paži. Můj první piercing byl na obočí a také malá náušnice. V roce 2000 jsem ve svém domě založil vlastní první tetovací studio pro přátele, ale postupně se objevilo víc klientů a tak jsem rozšířil své podnikání,“ uvedl pro britský deník The Sun s tím, že má tetování na 65% těla. Jak se rozšiřovalo podnikání a tetování na jeho těle, tak si také vymýšlel další a další kroky přeměny.

Ďáblovo číslo

Na temeno hlavy si nechal vložit implantáty, aby to vypadlo, že má rohy. Oční bulvy si nechal obarvit černou barvou a nebál se ani nechat si rozříznout jazyk, aby vypadal jako hadí. Další extrémním zákrokem, do něhož se neváhal pustit, bylo, že si nechal na jednu stranu hlavy „vyřezat“ číslo šelmy 666. Stále to však nestačilo.

Japonský démon

Jednačtyřicetiletý Renato de Santa našel zalíbení v japonské legendě vyprávějící o ženě jménem Kučisake-onna, která byla znetvořena žárlivým a zlým manželem. Její muž jí měl rozříznout tvář od koutek úst. Kučisake-onna se pak měla vrátit jako zlý duch, který chodí v noci s chirurgickou rouškou.

První zmínky o ní se objevily v roce 1979 v Nagasaki a rychle se začaly šířit do dalších japonských měst. Kučisake-onna se svých obětí ptá: „Jsem hezká?“ a pokud jedinec odpoví ne, zabije jej nůžkami. Právě v Kučisake-onně našel inspiraci na další proměnu Renato. „Moje nová skarifikace je inspirována japonskou legendou,“ uvedl s tím, že si nechal odstranit kus masa od koutků úst směrem k uším.

Nicméně jak uvádí, jeho vzhled nemá být vůbec děsivý, naopak, prý některým přijde sexy. „Někdy dostávám na internetu urážlivé zprávy. Jsou to obvykle křesťané, kteří říkají, že přijdu do pekla a propaguji nenávistné projevy. 666 je protestem proti církvi a systému, který každého zavazuje nějakým způsobem konvertovat ke křesťanství,“ uvedl Renato s tím, že se jako démon cítí dobře.

Hadí jazyk a tetované oči: Modelka (23) za extravagantní vzhled zaplatila víc jak 163 tisíc a další proměny chystá!

Video  Hadí jazyk a tetované oči: Modelka (23) za extravagantní vzhled zaplatila víc jak 163 tisíc a další proměny chystá!  - Instagram
Video se připravuje ...

sasa je best ( 28. července 2021 20:50 )

Konečně někdo normální ... viďte v Blesku.cz

Zobrazit celou diskusi