Talentovaná Anna Slováčková svými příspěvky na instagramu baví více než 150 tisíc svých followerů. Jim se svěřuje se svými radostmi i strastmi (těch po úspěšně překonané rakovině prsu snad je a do budoucna i bude co nejméně) a do jejich životů vnáší optimismus. V dobách, kdy jsou všichni otráveni současným děním v tuzemsku, například sdílí fotky květin s popiskem „teď se ve světě děje tolik špatného, že je pro mě každý takovýhle malý, krásný zázrak nevšedním. Snad konečně vysvitne slunce.“

Barvy do životů svých fanoušků inflitruje nejenom pomocí květin, ale i svými vlastními, roztomile bláznivými vlasovými kreacemi. Po růžové, nazrzlé a blond barvě se rozhodla jít do dalšího experimentu. Za doprovodu písničky Britney Spearsové (39) Ooops! …I did It Again, což se dá přeložit jako „jejda, zase jsem to udělala“, se pochlubila všem svým příznivcům, že se znovu odhodlala nabarvit si konečky vlasů na výraznou modrou, možná fialovou barvu, a díky tomu vypadá jako postavičky z jejích oblíbených anime seriálů.

VIDEO: Anička Slováčková po rakovině: Na životosprávu teď kašlu!

Video
Video se připravuje ...

Anička Slováčková po rakovině: Na životosprávu teď kašlu! Gabriela Maryšková

Co na tyhle bláznivé účesy říkají její rodiče, slavný saxofonista Felix Slováček (77) a herečka Dagmar Patrasová (64), která za týden oslaví pětašedesáté narozeniny, to není jisté. Pravdou však je, že to mladé herečce, co donedávna natáčela zdánlivě nekonečnou Ordinaci v růžové zahradě 2, kde byla zdravotní sestřičkou Radkou, náramně sluší.

Ostatně posuďte v naší galerii, v níž je názorně vidět, že se Anička, která se svou kapelou Aura nedávno vydala svou debutovou desku, mění jako chameleon často a ráda. Po těžké nemoci jí koneckonců znovu narostla pořádná hříva, a tak není divu, že si ji užívá. A jak se říká, mladí jsme jenom jednou - tak kdy jindy trochu rebelovat, než právě teď?

Fotogalerie
88 fotografií