Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Lesk a bída influencerů: Hvězda instagramu (27) se chlubila první třídou, pak ji nachytali v ekonomické

Autor: rc - 
5. června 2021
19:46

Že to, co vidíme na instagramu, není tak úplně realita, potvrdila influencerka Oceane El Himer. Sedmadvacetiletá kráska se svým fanouškům pochlubila fotografii, na níž pózuje v luxusní obchodní třídě letadla. Ovšem v letadle letěl zrovna někdo z jejích fanoušků, který ji pak vyfotil, jak sedí v přeplněné turistické třídě!

Leckdo závidí influencerkám, které se chlubí na instagramu fotografiemi, na nichž ukazují svůj život v luxusu. Krásné oblečení od věhlasných značek, výlety do exotických zemí či cestování v přepychu. Tím vším se na sociální síti chlubí i influencerka Oceane El Himer, kterou na instagramu sleduje 847 tisíc lidí. Kráska se vyfotila při cestě z Dubaje v Emirátech do Monaka. Předtím, než letadlo vzlétlo, se vyfotila v obchodní třídě a pochlubila se, jak několikahodinovou cestu stráví v pohodlném křesle u okénka s bublinkami v ruce. Ovšem zřejmě to tak vůbec nebylo.

Do Monaka se vypravil i jeden z jejích sledujících a rychle její tvář poznal v napěchovaném letadle. Seděla totiž zhruba řadu od něj a rozhodně se nejednalo o luxusní třídu, ovšem o obyčejnou turistickou. S telefonem v ruce v tom samém oblečení, které měla na sobě, když pózovala v obchodní třídě, seděla u uličky mezi turisty a klábosila s někým vedle ní přes uličku! Fotografii ihned dotyčný publikoval na Twitteru a strhl se poprask. „Oceane El Himmer v ekonomické, lol,“ napsal podle informací Daily Mirror ke snímku.

Influencerka předtím, než dobyla srdce mnohých uživatelů instagramu, zářila v reality show Les Princes et les Princesses de l´Amour (Princ a princezna lásky), kde účinkovala se svou sestrou, dvojčetem, Marine.

VIDEO: ŽIVĚ: Planespotting Praha

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi