Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Rudovlasá farmářka (28) se stala obětí závistivců: Prý špatně zachází se zvířaty!

Autor: jel - 
2. května 2021
16:37

Hannah Jacksonová se před osmi lety přestěhovala z metropolitní čtvrti Wirreal na farmu nedaleko města Carlise, které leží téměř na hranici Anglie a Skotska. Díky tomu, že zveřejňuje fotografie z farmy se stala slavnou na sociálních sítích a má velké množství fanoušků. Napsala dokonce vlastní knihu. Společně s úspěchem ovšem přišli i závistivci. Ti tvrdí, že se na vrchol dostala přes postel, a dokonce ji nahlásili úřadům s tím, že na její farmě žijí zvířata ve špatných podmínkách.

Na sociálních sítích si kvůli svým červeným vlasům Hannah říká „Červená pastýřka“ a jenom na instagramu ji sleduje více než 64 tisíc lidí. Napsala dokonce vlastní úspěšnou knihu.

Farmaření se mladá žena rozhodla věnovat poté, co na dovolené pomohla při porodu jehněte. Přednáší dokonce na školách a říká, že jejím cílem je ukázat mladým lidem, že práce v zemědělství je legitimní volba povolání. 

Nyní chová přes 250 zvířat. Jde především o ovce, kozy, kachny, poníky a psy. Poté, co se stala úspěšnou se však objevili i lidé, kteří na ni hrubě útočili. Podle Hannah jde o závistivé muže. Ti jí psali zlé komentáře, ve kterých ji obvinili, že práci na farmě získala díky sexu. „Člověk si musí pořád připomínat, že na tisícovku milých komentářů připadne jeden hrubý,“ řekla farmářka pro The Times.

Někteří zašli až tak daleko, že ji dokonce nahlásili úřadům, že se zvířaty špatně zachází. „Místo abych to považovala za osobní útok, nechala jsem inspektory, aby přišli a zkontrolovali, že je u mě vše v pořádku a zvířatům  se daří dobře,“ uvedla Hannah.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi