Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Influencerka prý zneužila státní podporu v časech covidu: Proplácela si lety soukromým tryskáčem!

Autor: štt - 
21. května 2021
16:39

Influencerka Danielle Millerová (31) je na sociálních sítích známa zejména díky svému luxusnímu životnímu stylu. Nedávno byla obviněna ze získání státní podpory určené lidem, kteří utrpěli ekonomickou újmu způsobenou pandemií covid-19. Sta tisíce korun měly jít na platby za její soukromý tryskáč.

Modelka Danielle Millerová údajně využila falešnou identitu k přístupu do fondu pomoci určeného pro malé podniky. Úřady tvrdí, že hnědovlasá kráska zneužila osobní údaje jiné ženy k vytvoření bankovního účtu prostřednictvím státního registru motorových vozidel. Stejné informace poté použila k žádosti o federálně financovanou půjčku. Na deníku The Daily Star se lze dočíst, že zpronevěřené peníze utratila za soukromé lety z Floridy do Kalifornie.

Prokurátoři tvrdí, že důkazy o údajném podvodu modelky jsou snadno dostupné na jejím instagramovém účtu, kde pravidelně zveřejňovala fotografie svého bohatství.

Televize CBS Miami oznámila, že policie mimo jiné zjistila, že Millerová celkově stát požádala v přepočtu o skoro dvacet milionů korun v jiných podnikatelských půjčkách, přičemž využila dalších osobních informací ze zmíněného registru motorových vozidel.

Detektivům dosud není jasné, jak k této databázi žena získala přístup. Millerová čelí obvinění z podvodu s veřejnými financemi. Jejím trestem by mohlo být odnětí svobody až na 20 let a pokuta až ve výši pět milionů korun.

Na účtu ženu sleduje na 34 000 lidí, kteří pravidelně komentují snímky z jejího rozmařilého života. Na jejím nedávném příspěvku z 10. dubna pózuje u nadupaného BMW M4. Na  webu schytala i několik krutých poznámek od internetových trollů. Jeden napsal: „Jezdíte s M4 i na soudní přelíčení?“ „Orange is the new black,“ zněl další vtip, odkazující na show na Netflixu, která představuje život žen ve vězení.

provokaterka ( 22. května 2021 14:15 )

Influenceři především zneužívají hlouposti lidí,kteří ji sledují,je třeba je blokovat,ať jdou něco užitečného dělat.

ixinka ( 21. května 2021 21:21 )

Já hlavně nerozumím tomu, čím to, že se tato nevkusná hastroška stane influencerkou? Celkem by mě zajímalo kdo jsou ti její následovníci. asi bych jim doporučila chocholouška

testovnik ( 21. května 2021 20:42 )

Kvalitní slípka

kores ( 21. května 2021 19:16 )

Tak to mi posol bulvu... madam se cítí jako infulencerka. A zásadně ovlivňuje 34.000 ***ů, co marní čas čuměním na úplně tuctovou, nepřitažlivou a dost oplácanou kravku, navíc s vkusem jak od kolotočů... Jestliže TOHLE někdo považuje za modelku, tak potěš koště. Já když kouknu z okna v kanclu, tak za hodinu vidím 30 holek, co jí převyšují o 10 levelů.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa