Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Sexy policistka se stala hvězdou instagramu: Fotkami vydělává víc než svou prací

Autor: štt - 
14. února 2021
11:50

Bruna Azevedo Scalzerová (23) má mnoho talentů. Díky svému půvabu se stala hvězdou na brazilských sociálních sítích. Mimo to však studuje práva a je profi-modelkou. Mnoho z nás jí tak může jen tiše závidět.

Někteří se prostě umějí narodit. Mladá Brazilka Bruna nyní pracuje u policejních složek. Mimo to ještě studuje práva, dělá modeling a najde si i čas zajít do fitka. Díky všem svým přednostem teď trhá rekordy na instagramu. Na jejím účtě ji sleduje přes 88 000 lidí z celé Brazílie.

O svém životě promluvila do britského deníku DailyStar: „Už od dětství jsem ráda dbala o své tělo. A teď se mi to vyplácí.“ Ačkoliv se teprve uchází o místo právničky, fotky z instagramu jí vydělají víc než vysokoškolský titul. „Už minulý rok mi sociální sítě vynesly víc než práce policistky,“ dodává.

Přestože na svou práci nedá dopustit, aktivity spojené s modelingem a školou jí berou většinu volného času. Nejvíce času však věnuje studiu, jelikož věří, že pro její budoucnost bude vysokoškolský titul nejdůležitější. „Můj denní program je zcela nabitý. Mám akorát tak čas se večer jít vyspat,“ přiznává Bruna.

Velice si cení svůj pracovní kolektiv, který, ač je většinově mužský, tak se v něm nikdy nesetkala se sexuálním obtěžováním. Pouze s několika komplimenty, které jí dodávají sebevědomí.

Po svém nedávném úspěchu na instagramu zvažuje kariéru v oblasti médií, která ji kromě větších zisků i naplňuje. Sama říká, že „vždy dělala, co ji činí šťastnou“. Tuto radu by ráda vzkázala všem ostatním, kteří si ve svých životních volbách nejsou jistí.

Pokud by si někteří čtenáři na Brunu dělali zálusk, musíme je zklamat. Mladá Brazilka chodí s obdobně pohledným policistou Guilhermem Rebelou.

latecia ( 14. února 2021 13:31 )

Sikovna

Zobrazit celou diskusi