Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jednovaječná dvojčata se poprvé setkala až ve 36 letech: V den společných narozenin!

Autor: štt - 
22. dubna 2021
21:08

Molly Sinertová a Emily Bushnellová z Jižní Koreji byly po narození adoptovány dvěma různými rodinami. Trvalo mnoho let, než zjistily, že na světě nejsou samy. Nyní se dvojčata konečně setkala.

Sourozenci strávili většinu svého života, aniž by věděli o existenci toho druhého. Obě dvojčata byla adoptována židovskými rodinami v USA, když jim bylo jen pár měsíců. Molly odešla žít na Floridu, zatímco Emily skončila u rodiny pocházející z Pensylvánie. Trvalo 36 let, než se obě sestry setkaly tváří v tvář. K tomu jim pomohla až moderní věda a dětská zvídavost.

Emilyina jedenáctiletá dcera Isabel se chtěla dozvědět více o rodině její matky. Serveru Daily Star sdělila: „Chtěla jsem po mámě, aby si nechala udělat test na DNA a já se dozvěděla víc o svých korejských předcích.“ Mezitím se Molly rozhodla rovněž podstoupit DNA testy, jelikož dlouhodobě bojovala se svojí nejasnou identitou.

Lékaři Molly oznámili, že sdílí zhruba 50 % DNA s další osobou v USA. Dle průběžných prognóz se mělo jednat o její dceru. „Jednalo se o zjevnou chybu, jelikož jsem nikdy dítě neměla,“ přiznala Molly. Netrvalo však dlouho, než zjistila, že onou druhou osobou je její sestra.

Přestože si sestry mohly ihned zavolat a vidět se přes Skype, domluvily se pomocí e-mailu, že se obě uvidí až osobně. Emily se přiznala: „I když mám úžasnou rodinu, která mě miluje, vždy jsem cítila pocit odcizení, jelikož jsem neznala své vlastní kořeny.“

Když si sestry povídaly o svých dosavadních životech, obě zjistily, že mají rády kočky. Při prohlížení si maturitních fotek si uvědomily, že si vybraly velice podobné šaty a účesy. „Obě jsme si oblékly korálkové šaty bez ramínek. Účesy byly snad úplně stejné,“ dodávají spokojeně. Obě se shodují na tom, že nečekané shledání je pro ně nejhezčím životním zážitkem.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi