Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Lovkyně Míša prodejem sexy fotografií vydělá i 90 tisíc týdně: Peníze prý věnuje na ochranu zvířat!

Autor: rc - 
22. dubna 2021
05:20

Lovkyně Michaela Fialová pobouřila Česko provokativní fotografiemi, na nichž pózuje s mrtvými zvířaty. Na sociální síti YouTube dokonce publikovala video, na němž připravuje lví steaky. Rodačka z Litoměřic, která ráda provokuje, však nyní uvedla, že šokující snímky, na nichž je s ulovenými zebrami, krokodýly či žirafami, jí na sociální síti OnlyFans vydělávají až 3 tisíc liber týdně (cca 90 tisíc). No a vytěžené peníze prý věnuje na ochranu přírody...

Litoměřická rodačka Michaela Fialová od raného věku miluje lov. Poprvé se vydala na lov ve třinácti letech a naprosto ji to nadchlo. Brzy zjistila, že právě lov divokých zvířat je to, čím se chce živit. V roce 2013 se z Česka přestěhovala do Jihoafrické republiky. Pohledná Češka se začala živit komerčním lovem, nyní tak cestuje po světě a doprovází klienty na lovech.

Toto povolání je pro mnohé samo o sobě kontroverzní, na Míše ale řadu lidí nejvíc pobuřuje její prezentace na sociálních sítích. „Začala jsem lovit, když mi bylo třináct let, když jsem poprvé vyrazila s rodinou a lovili jsme jelena, přičemž jsem pocítila vzrušení jako nikdy a od té doby jsem bez lovu nemohla žít. Postupem času jsem se začala zajímat o ochranu zvířat lovem a studovala jsem to na univerzitě, protože s přibývajícím věkem to byla moje vysněná kariéra,“ prozradila pro britský deník Daily Mail Michaela.

Na sociální sítě se neostýchá publikovat fotku, na níž pózuje se zastřeleným lvem, žirafou, krokodýlem či zebrou. Navíc na YouTube zveřejnila video, na němž připravuje steaky ze lva! „Je to provokace. Lev chutná jako prase. Mám ráda zebru, ta chutná jako kůň. Medvěd je taky dobrej,“ uvedla před časem pro server Refresher.cz. Ačkoliv mnoho lidí volá potom, aby sexy lovkyně byla vyhoštěna z Afriky, ona pokračuje s provokativními snímky. Michaela má speciální výcvik, díky němuž dokáže zasáhnout zvíře na jeden zásah, aby mu způsobila co nejméně bolesti.

Zatímco někteří v jejím lovu vidí týrání zvířat a zábavu, tak Michaela tvrdí, že je to naopak. Loví proto, aby prý pomohla zvířatům. Kromě střelby se snaží pomoci ochraně zvířat, jako jsou nosorožci, před pytláky. „Děláme to tak, že nosorožce střelíme uspávací šipkou a poté ho zbavíme rohů. Vím, že to někteří lidé mohou považovat za kruté, ale umožňuje to nosorožcům se úspěšně osídlit, aniž by byli v budoucnu pytláky těžce zraněni,“ uvedla Michaela, která se v březnu roku 2021 rozhodla rozšířit svůj vliv na sociálních sítích a svým působením na nich vydělat peníze. Pandemie totiž způsobila, že komerční lov utichl.

Přidala se na stránku pro dospělé OnlyFans, kde zveřejňuje sexy snímky, na nichž pózuje spoře oděná s puškou a uloveným zvířetem. Díky sociální síti si vydělá až 3 tisíc liber týdně (cca 90 tisíc)! Výtěžek z prodeje lechtivých fotografii si prý nenechává pro sebe, ale věnuje ho různým charitám, které se zabývají ochranou přírody.

„Nyní plánuji pokračovat v nahrávání co největšího množství obsahu, abych mohla financovat veterinární péči o zvířata v nouzi, a proto jsem začala svou cestu – pomáhat a chránit zvířata. Co se týče lovu,měla jsem několik zraňujících komentářů, jako jsi vrah a jsi tak sobecká, nenávidím tě, které byly namířeny přímo na mě, ale postupem času jsem si uvědomila, že tito lidé nevědí nic o tom, co dělám,“ uvedla pro britský deník Metro Michaela.

VIDEO: Sexy lovkyně Michaela: Pro zábavu nestřílím! A přestat nehodlám! 

Video  Sexy lovkyně Michaela: Pro zábavu nestřílím! A přestat nehodlám!  - Blesk TV, Zuzana Brzáková
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa