Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Lovkyně bere na hon svou dcerku (2): Jsi špatná matka, urážejí ji odpůrci

Autor: shp - 
30. července 2020
18:55

Lovit se naučila už v 10 letech. Nyní se svůj um snaží Beka Garrisová (31) z Ohia přenést na svou malou dcerku Isabellu. Dvouleté dítě s sebou bere v krosně na lov a ukazuje mu také, jak chycenou zvěř zpracovat. Z řad úzkostlivých rodičů si za to vysloužila velkou kritiku.

To je šokující,“ a „Je špatná matka,“ komentují výchovu Beky lidé na internetu. Lovkyni komentáře upřímně rozhodily, ale pak se je rozhodla ignorovat a oponuje tím, že jen pokračuje v tradici svých předků. „Každý rodič má volbu vychovat své děti tak, jak uzná za vhodné,“ řekla Beka podle Daily Mailu.

Lovení s dětmi všech věků je něco, co naši předkové dělali pořád. Není to nic, co by mělo být vnímáno jako šokující. Rozhodla jsem se ignorovat, co lidé říkají. Fakt, že moje dcera miluje, jak mě doprovází na lovu, jenom podporuje moje rozhodnutí,“ vypráví dál.

Dcerku bere do lesů několikrát týdně

Milujeme trávit čas venku a učit se o přírodě. Můj táta je náruživý lovec a začal mě s sebou brát, když mi bylo 10 let. Lov a rybolov se stal vekou částí mého dětství. Nyní chodíme alespoň několikrát týdně, když je lovecká sezóna, abychom v lese strávili pár hodin,“ uvedla Beka.

Lovy s mou dcerou mohou být kratší, když jdeme samy. Chci se vždy ujistit, že se baví a je jí v jakémkoliv počasí příjemně. Vystavení dítěte přírodě a lovu v útlém věku pomůže k vytvoření silného pouta s přírodou. Bude si myslet, že tyto aktivity jsou normální, což jsou,“ dodala lovkyně.

Lovkyně: Omlouvat se za výchovu nebudu

Odmítám se omlouvat za učení svého dítěte tomu, že jídlo přichází z lesů, vody a zahrady,“ uzavřela Beka s tím, že je pro dítě správné normalizovat to, že jsou zvířata zabíjena kvůli potravě. Isabellu také proto učí, jak ulovená zvířata zpracovat, a to nejenom jejich maso, ale také kožešiny.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi