Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Babča na seznamce klofla sotva dospělého mladíčka: Už spolu plánují svatbu

Věkový rozdíl 28 let jim prý nevadí a plánují brzkou svatbu.
Věkový rozdíl 28 let jim prý nevadí a plánují brzkou svatbu.  (Autor: Facebook)
Autor: ran - 
28. ledna 2021
18:30

Žena (50) začala po rozvodu randit, došlo jí ale, že chce někoho živelnějšího, než jsou někdy muži v jejím věku - klofla tak mladíka, kterému je méně let než i jejím třem dětem. Sice se už jednou kvůli velkému věkovému rozdílu stačili rozejít, zase to ale dali dohromady. A plánují svatbu.

Perry Hopstein (22) si brzy vezme za ženu Sharon Hawkinsovou (50). Mohla by mu být matkou, ale bude jeho manželka. Kantorka na střední škole v americké Severní Karolíně se v roce 2015 po 16 let trvajícím vztahu rozvedla. „Manžel byl v podobném věku jako já a ze začátku byl báječný,“ zavzpomínala Sharon. Pak se ale prý odcizili.

Z posledního roku vztahu si tak pamatuje hlavně to, že ať už spolu šli kamkoli, vždy tam měla chuť flirtovat se sotva dospělými mladíky a házela po nich očima. „Přála jsem si najít někoho, kdo by se lépe hodil k mé spontánní povaze,“ vysvětluje své nutkání udělat tlustou čáru za minulostí.

Přání se jí po pár letech splnilo. Stačilo trochu zabrouzdat na internetu a nechat si seznamovací aplikací posílat muže už od 19 let věku. A tak v lednu 2020 narazila online na mariňáka Perryho. Hned si začali posílat zprávy a flirtovat spolu. Další týden se sešli, a to rovnou u Sharon doma.

„Měl modré oči, kaštanové vlasy a svalnaté ruce, vypadal jako model,“ říká zamilovaná babička. „A na živo vypadal ještě líp!“ pochvaluje si. Její upozornění, že se jí právě narodila vnoučata, ho nechalo v klidu. „Nevadilo mu to,“ zubí se Sharon. „Je o 28 let mladší než já, ale má starou duši. Od prvního okamžiku jsme cítili hluboké napojení,“ dodala.

O týden později Perry návštěvu zopakoval, tentokrát uvařil Sharon a její dceři večeři. Jakmile 23letá dcera maminčinu nápadníkovi za naložený talíř poděkovala „díky, zlato“, všichni věděli, že tady žádný problém nebude. Ačkoli se Sharon bála, nakonec ji přijala s otevřenou náručí i Perryho maminka. „Říká, že vidí, jak je díky mně Perry šťastný, a to že je pro ni hlavní,“ raduje se nad přijetím do snoubencovy rodiny.  

„Jsem dost stará na to, abych mohla být Perryho máma, ale to mi nezabrání, abych si šla za svým štěstím,“ vidí svoji situaci jasně Sharon. „Vím, že jsme si s Perrym souzení. Je nám jedno, co si o nás myslí ostatní,“ stojí si za svým. Zkoumavé pohledy lidí je zkrátka netrápí, i když si okolí snoubence často plete se synem.  

Už mají za sebou i první krizi. Po pár týdnech chození je totiž věkový rozdíl trochu polekal, a rozešli se. Zjistili ale, že bez sebe nevydrží. Několik měsíců nato se rozhodli, že do vztahu půjdou se vším všudy a vezmou se. Popřejme jim hodně štěstí.

Zobrazit celou diskusi