Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pohádali se, ona popadla nůž a pobodala ho: Ženě z Českého Brodu hrozí za vraždu 18 let!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: David Malík)
Autor: DH, ČTK - 
21. prosince 2020
14:24

Ženě, která v sobotu 19. prosince pobodala v Českém Brodě svého přítele, jenž na následky zranění zemřel, hrozí deset až 18 let odnětí svobody. Pravděpodobná pětapadesátiletá pachatelka se k činu částečně doznala. Spáchala už 19. případ, který policisté ve Středočeském kraji překvalifikovali na pokus o vraždu nebo vraždu.

Tragédie se stala v sobotu kolem 19:00. „Předcházela jí nejprve hádka mezi oběma partnery, kdy následně žena vzala kuchyňský nůž a muže jím několikrát napadla, přičemž nejméně jedno bodné zranění bylo pro něho smrtelné,“ uvedla policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

Ženu policisté zadrželi na místě. „V průběhu víkendu proti ní krajští kriminalisté zahájili trestní stíhání ze zvlášť závažného zločinu vraždy,“ podotkla mluvčí.

Žena je v policejní cele, dnes se má rozhodnout, zda půjde do vazby. „Podnět k návrhu státnímu zástupci předali policisté z důvodu, aby se žena nevyhýbala trestnímu stíhání či případně podobný čin neopakovala,“ dodala Suchánková.

U všech 19 letošních středočeských vražd či pokusů o vraždu se policistům podařilo určit viníka.

Citronel ( 21. prosince 2020 15:19 )

Některých žen je mi líto, delší dobu je manžel týrá a řeže je a když jí rupnou nervy, tak to odnese stejně, jak některý násilník, myslim, že je to i tento případ.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání