Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Šokující fotka ze svatby: Nevěsta kráčela uličkou s miminkem přivázaným k vlečce!

Autor: rc - 
5. prosince 2020
16:26

Uživatele sociální sítě Reddit pobouřila fotografie ze svatebního obřadu. Na snímku nevěsta prochází uličkou ve svatebních šatech s vlečkou. Ovšem pozornost svatebčanů na fotografii nezaujala nevěsta, ale miminko, které bylo připoutáno k její vlečce!

Na sociální síti Reddit se objevila fotografie, která byla pořízena na svatebním obřadu. Na snímku jsou vidět svatební hosté, kteří povstali před nevěstou, když zrovna procházela uličkou. Ovšem pohledy všech zamířily někam jinam, než na ženu oděnou v bílém.

Fotografii na sociální síť publikoval uživatel s přezdívkou whatever9 a pod snímkem se hned začaly hromadit užaslé komentáře. Na snímku je totiž kromě nevěsty zachyceno miminko, které ale nedrží nikdo v náručí. Je připoutáno na vlečce nevěsty, která ho táhne za sebou!

„Prosím bože, řekni mi, že to není živé dítě a jestliže je, sakra… nikdo neběžel, aby ho zachránil?“ napsal jeden z uživatelů pod fotografii. „Ježíši! Proč? A proč nikdo nesebral to nebohé dítě?“ stojí v dalším komentáři. Zbytek komentářů se nese v podobném duchu. Nevěsta zachycená na snímku dokonce poskytla britskému deníku The Sun prohlášení.

Šokující fotka ze svatby: Nevěsta kráčela uličkou s miminkem přivázaným na vlečce! Šokující fotka ze svatby: Nevěsta kráčela uličkou s miminkem přivázaným na vlečce! | Reddit

„Odpověď zní: Děláme si, co chceme, kdy chceme, dokud je Ježíš na naší straně, všechno dopadlo dobře a stále je v pořádku,“ s tím, že její měsíc staré miminko bylo během obřadu vzhůru a dobře zajištěné na její vlečce! Fotografie měla vzniknout na veselce v roce 2014, která se konala v americkém státě Tennessee.

Video  Svatby vždy neprobíhají podle představ snoubenců. Nevěstu v Bejrútu zasáhla po explozi v přístavu tlaková vlna.  - Reuters/MAHMOUD NAKIB
Video se připravuje ...

bullshit ( 6. prosince 2020 11:55 )

Neděle a zase šok, my z těch "šoků" snad nevyjdeme...

Radek Meluzin ( 6. prosince 2020 11:08 )

Tak dnes plesk zatím vykradl jen Sun a idnes

frantacizek ( 5. prosince 2020 20:42 )

no tohle určitě moje mimčo podstupovat nebude.. max. jako družička pěkně vystajlovaná, to je zlaté vždycky..

jaja1973 ( 5. prosince 2020 20:28 )

Bacha aby vás nezrušili. Fotka je chránených afroludi. Ti môžu vsetko

Knight ( 5. prosince 2020 19:54 )

Tak se parchant svezl na vlečce

Zobrazit celou diskusi