Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sexy motorkářka (†22) zemřela při šílené nehodě: Zabila se na útěku před policií!

Autor: ran - 
13. listopadu 2020
05:35

Amandu Andrade Maturanaovou (†22) znali její fanoušci na sociálních sítích pod přezdívkou Amanda 160. Mladá a pohledná žena byla ve své komunitě podobně naladěných známá jako blázen do motorek, její vášeň ji ale bohužel stála život.

Amanda zemřela při dopravní nehodě v ulicích půlmilionového města Londrina v Brazílii. Došlo k ní v noci 6. listopadu. Amanda měla ztratit kontrolu nad svým strojem při policejní honičce. Část jejích 70 tisíc youtubových a 50 tisíc instagramových fanoušků ji teď oplakává na sítích i při improvizovaných setkáních, kde na ni vzpomínají.

Sled událostí byl podle deníku Daily Star, zdá se, následující. Nejdříve dívka na svých účtech zveřejnila video z pouličního závodu, o několik hodin poté byla policie přivolána k nedovolenému srocení motorkářů, kde se nacházela i ona. Účastníci se rozprchli. I Amanda svoji novou lásku divoce našlápla a chtěla zmizet v prachu. Jenže měla smůlu, policie se pustila za ní.

Možná ještě nebyla na svůj nový poklad dostatečně navyklá, anebo zafungoval jiný faktor. Jisté je, že její Yamaha XJ6 600 ji z dosahu policejních aut neodvezla. Jen týden předtím jí přitom její čerstvá majitelka udělala brzy po koupi velké entrée do světa, když zveřejnila video, jak na ní poprvé s pýchou míří domů.

Fatálním zraněním hlavy, krku a horní části trupu dívka na místě podlehla. Ke svým videím, která nasbírala ke dvěma milionům zhlédnutí, už tak žádné nepřidá. Její tělo našli bez helmy, ale předpokládá se, že o ni přišla při nárazu. Výsledky rozboru krve na přítomnost alkoholu zatím nebyly zveřejněny.

bizon_pepa ( 13. listopadu 2020 08:30 )

Ano, taky chci blesku poděkovat. Je to pro mě důležitá informace.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání