Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tragická smrt těhotné youtuberky (†24): Měla pár dní před porodem!

Autor: jžk - 
13. července 2020
14:56

V osmém měsíci těhotenství zemřela Nicole i její nenarozený syn Reign, oznámila smutnou zprávu rodina na jejím instagramu. Zanechala ve smutku svého partnera a tanečníka známého jako Global Boga (20), pravým jménem Jefferyho Frimponga.

Těhotná youtuberka Nicole Thea († 24) zemřela spolu se svým nenarozeným synem za neznámých okolností 11. července. „Všem kamarádům a příznivcům Nicole s velikým zármutkem oznamujeme, že i se synem Reignem zemřeli v sobotu ráno,“ stojí pod památeční fotografií na instagramu, na kterém tanečnici sledovalo 123 tisíc lidí. Příčinu úmrtí rodina nekomentovala.

Nicole přitom měla rodit za pár dní. Ve svých videích informovala, že těhotenství probíhá dobře a její partner Global Boga dokonce sdílel video, na kterém tančí s kočárkem ve víře, že už v pondělí svého synka poprvé spatří. „Nejhorší na těhotenství je, že se mi špatně dýchá 24/7,“ řekla v jednom z videí Nicole.

Boga s rodinou se rozhodli zveřejnit poslední videa, která s mladou talentovanou tanečnicí příbuzní natočili. „Žádáme vás jako rodina o respektování soukromí, naše srdce jsou opravdu zlomená. Snažíme se vyrovnat s tím, co se stalo,“ napsala na instagram matka zesnulé.

 

Zamilovaný pár dokumentoval průběh celého těhotenství. „Už nemůžeme skrývat naše tajemství. Bůh nám dal to největší požehnání. Konečně ve mně roste krásný človíček!“ oznámila Nicole v dubnu. Poslední video z těhotenského focení, které bylo na jejím youtube kanále zveřejněno, bylo vysíláno hodinu před oznámením jejich úmrtí.

bobou ( 14. července 2020 06:26 )

Že by drogo, drogo? Nebo milovaný tanečník v opojení držel nedopatřením zrovna nožík, nebo pistolku?

yokky ( 13. července 2020 23:26 )

A bude se rabovat ??????a nicit a palit­????🐵🐵­🐵🐵🐵🐵🐵🐵­🐵🐵😲😲😲😲­😲😲

hasickajana ( 13. července 2020 15:18 )

Konečně ve mě roste...


v kom, čem... 6. pád... tudíž "ve mně"

ale to už je příliš složité, že?

Zobrazit celou diskusi