Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Koronavirus zabil zdravou mladou ženu (†24): Před smrtí se jí oči propadly do lebky!

Autor: ran - 
10. července 2020
12:28

Mladá Lameisha se evidentně na oslavu narozenin kamarádky velmi těšila. Vážila kvůli ní cestu z Memphisu až do Atlanty, což je téměř 600 km vzdušnou čarou. Party ji ale nakonec stála život. Nakazila se na ní koronavirem a po necelém měsíci zemřela na covid-19. Její zdrcená matka popsala, jak s ní mluvila naposledy. 

Lameshia Polková (†24) z amerického města Memphis pracovala jako zdravotní sestra. Koronavirem se ale nakazila na narozeninové oslavě kamarádky, kam se vypravila 12. června. Tři dny nato onemocněla, později musela být odvezena na jednotku intenzivní péče.

Zemřela ve středu 8. července 2020. Koronavirus jí poškodil mozek, mnoho dalších orgánů a nakonec jí způsobil srdeční zástavu. Její matka Carla Polk Rubinová se svěřila s posledními okamžiky milované dcery televizní stanici Fox5.

Synovci už s ní mluvit nestihli

„Hodně jsme spolu byly v kontaktu přes videohovory. Chodila pořád na záchod, hodně zvracela. Ale normálně jsme spolu mluvili,“ uvedla. Když s ní ale maminka mluvila naposledy, bylo znát, že se její stav povážlivě zhoršil a že jí není dobře. „Říkala mi, že chce domů. Chtěla jsem, aby ji pozdravili její malí synovci, kteří s ní chtěli mluvit,“ vyprávěla reportérce přerývaně s pláčem a slzami v očích, které si čas od času setřela kapesníkem.

„Viděla jsem při tom, jak se jí od posledně oči úplně propadly do lebky. Ptala jsem se jí, co to s těma očima má. Ale ona najednou zavěsila,“ doplňuje nešťastně. Jen o pár minut později její dcera zemřela. Podle slov maminky neměla žádné zdravotní obtíže, byla zcela zdravá.

Statistiky podle serveru Metro uvádějí, že americký stát Georgia, kde se narozeninová party odehrávala, má celkem 100 000 nakažených a celkem 3 000 mrtvých v souvislosti s koronavirem.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

sidneyfoster ( 11. července 2020 04:59 )

Za očima je kost.

fesak2 ( 10. července 2020 23:45 )

Tohle má dojímat lidi podobného typu, kteří nedodržují základní pravidla a jsou americky obézní jak swiňa

bubuk ( 10. července 2020 23:04 )

Podle matky byla prý zdravá. Podle fotek byla obézní. Obezita a diabet první riziková skupina na covid. Opravdu debilni článek.

Bleskoska ( 10. července 2020 21:23 )

Hlavně že měla tak dokonale upravené nehty, to jiní nemocní ani nemívají. Že jde zase o fakenews .

Lucka19 ( 10. července 2020 19:39 )

Kde její matka přišla na to, že byla zcela zdravá. Žádný velmi obézní člověk není zdravý.

Zobrazit celou diskusi