Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

„Blonďatá bestie“ se pochlubila bříškem. Kočí bude počtvrté mámou, doplní tři kluky holka?

Autor: for - 
13. července 2020
23:05

Bývalá poslankyně Kristýna Mertlová (35), za svobodna Kočí, která si v politice vysloužila přezdívku blonďatá bestie, je počtvrté těhotná. Vybouleným bříškem se pochlubila na svém instagramu. Expolitička naposledy porodila loni v lednu, a to přesně v den svých 34. narozenin. Kristýna se zatím pyšní třemi syny. Pohlaví čtvrtého dítěte zatím neví, hlavně ale doufá, že bude s miminkem všechno v pořádku.

Kristýna Mertlová je opět v očekávání. Pětatřicetiletá expolitička, která je známá svým krátkým střihem, strohým líčením a výraznými brýlemi se pochlubila rostoucím bříškém na svém instagramu. „Zepředu ještě „dobrý“, zboku už jasný aneb bude nás šest,“ napsala a přidala srdíčko.

„Jsme sami zvědaví. Ale hlavně, aby bylo všechno v pořádku,“ komentovala Kočí poznámky svých přátel o tom, jaké bude mít dítě pohlaví. Otázka je na místě. Expolitička má totiž tři syny, do rodiny jí tak chybí holčička. 

Kristýna Mertlová se synem Antonínem Kristýna Mertlová se synem Antonínem | Archiv Kristýny Mertlové

V holčičku ale Kristýna nedoufala už během svého třetího těhotenství. „Asi nás čeká další kluk, protože máme už dva a potom už ta pravděpodobnost nebývá tak velká,“ komentovala své poslední těhotenství. 

Kočí se v roce 2014 provdala za matematika Jakuba Mertla. Už v té době byla těhotná a prvního syna Antonína přivedla na svět 17. listopadu, tedy na státní svátek, Den boje za svobodu a demokracii. Na konci června 2017 porodila druhého chlapečka Adama a na své narozeniny, 20. ledna 2019, si nadělila třetího syna Alberta.

Z vysoké politiky odešla tehdy ještě jako Kočí v roce 2013 poté, co opakovaně zatřásla politickou scénou - nejdřív v dresu Věcí veřejných, pak i bez něj. Tehdejší koalici ODS, TOP 09 a Věcí veřejných dala pořádně zabrat. Mimochodem, s rodinnými plány se pochlubila i do stranického časopisu - už v roce 2010 a tehdy ještě bez partnera plánovala tři děti.

Kromě rodinného života se dala též na podnikání a založila seznamku Date2K, která se ale v minulosti potýkala s problémy. Nespokojené klientky podaly trestní oznámení, protože za 80 tisíc jim na schůzku měli přijít jen nastrčení figuranti a nikoliv skuteční zájemci o seznámení. Ovšem policie vše smetla ze stolu a Česká advokátní komora dala za pravdu seznamce, které se nyní daří dobře.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

bullshit ( 14. července 2020 07:44 )

Bóže - zase ta "bříška" a blbka co se sama fotí a někam to dává na veřejnost. Její působení v politice byl fakt přínos. Možná s toho ale žije dodnes.

ANO_nam_bude_lip ( 14. července 2020 07:29 )

Proboha, ono se to množí!

sekebo ( 14. července 2020 04:26 )

Hlavně ať nejsou chytré a hezké po mamince.

libormer ( 14. července 2020 01:55 )

V době obřích mezinárodních seznamek a sociálních sítí se pidiseznamce určitě dobře nedaří. I proto ty podvody...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa