Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Syn milionáře se chlubí bohatstvím: Kola svého vozu Lamborghini umýval drahým šampaňským!

Autor: jžk - 
15. listopadu 2020
16:22

Zbohatlický fracek z Rumunska se natočil u toho, jak myje kola svého auta předraženým šampaňským. Victora Miculu (25) zkrátka zajímalo, které drahé šampaňské je na čištění lepší!

Syn magnáta, jehož majetek čítá asi 4,7 miliard korun, se majetným životem nezdráhá chvástat. Pomocí šampaňského značky Moët Chandon a Cristal se na videu snažil umýt kola svého vozu SUV Lamborghini. Jedna taková láhev stojí přes pět tisíc!

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Victor Micula (@victormicula)

„Byl jsem zvědavý, které z těchto šampaňských umyje kola Lamborghini lépe,“ řekl Victor ve svém videu. „Také nesmíme zapomenout na roušku, která je aspoň k něčemu užitečná,“ prohlásil a začal s ní drahý alkohol roztírat po pneumatice.

Do školy létá vrtulníkem, aby si mohl přispat, proto výstřední chování jeho fanoušky už ani nepřekvapuje. Podle místního média Bihoreanul poslední půlrok žije ve Švýcarsku, kde navštěvuje kluby a fitness centra v Curychu, protože se snaží zhubnout. Pochází z Oradea v Rumunsku, kde jeho otec se svým dvojčetem podniká v potravinářském průmyslu, v oblasti nemovitostí a cestovního ruchu.

Victorovy výstupy často řeší v rumunských médiích. Rozmazlený synáček jednou prohlásil, že potřebuje jít meditovat do kláštera, aby unikl stresu ze zkoušek ve škole. Z těch ho mimo jiné vyhodili, když byl přistižen při podvádění. Rozhořčil však spousty jiných rozjímajících, když do kláštera přiletěl s pompou vrtulníkem!

V roce 2016 si za otcovy peníze jen tak mimochodem koupil soukromé letadlo v hodnotě 177 milionů. I tak ale na svém instagramu nezapomíná prohlašovat, že bohatství je stav mysli, kterého může dosáhnout každý.

mikes15 ( 16. listopadu 2020 08:36 )

*** hoši, Guten tag 😃

pepen ( 16. listopadu 2020 07:20 )

IQ...určitě na stupni 0 !!!!!Místo aby pomohl chudým lidem....tak dělá tohle !!!!Karma na něj čeká !!!!!

Zobrazit celou diskusi