Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Soukromé tryskáče, luxusní auta, orgie v obchodech! Zbohatlíci dohánějí, co nemohli během karantény

Autor: ran - 
7. července 2020
09:55

Nyní je vidět, jak moc zbohatlíkům ze sociálních sítích chybělo utrácení! Influenceři, kteří dávají na internetu na odiv svůj rozmařilý život, se po uvolnění koronavirových opatření zase jednou „utrhli ze řetězu“! Hýřiví utráceči, chlubiví podnikatelé a často prostě rozmazlené děti, co už neví co by, chtějí dohnat, co během pandemie „zameškali“!

Jezdí a nakupují tam, kam se v uplynulých měsících nemohlo, a fotkami z výletů plní své profily na sítích. Aby influenceři konec koronavirových restrikcí řádně oslavili, najezdili tisíce kilometrů v luxusních kárách a nalétali ještě větší vzdálenosti v soukromých tryskáčích. Utratili tisíce dolarů za nákupy v těch nejluxusnějších buticích po celém světě a za noci strávené v nejvyhlášenějších pětihvězdičkových hotelech!

Například taková ruská designérka Dimavika si zapózovala pro své selfie v luxusním autě značky Bentley - a pak s ním vyrazila na výlet v roušce ušité na míru a hlavně bohatě posázené drahocennými diamanty. Jiná ruská influencerka a zároveň studentka žurnalistiky v Moskvě Jekatěrina Zubrická zase vyrazila na dubajské ostrovy ve tvaru palmy, kde se nechala zvěčnit v póze před panoramatem s jedním mrakodrapem vedle druhého.

Rolls-Royce jako měřítko odstupu!

Dalším „zářným“ příkladem je podnikatel Alex Bostanian. Aby zachoval předepsaný odstup od své partnerky, která ho přijela navštívit, dal mezi sebe a ji svůj Rolls-Royce. Posloužil tak jako stůl pro dva, kde se pár mohl oddat koštování nejen vybraného červeného vína. 

Proud těch, kdo se chtějí blýsknout, nepřestává... Alena Millsová, původem z Ruska, se na fotkách mazlí se svým psíkem na palubě soukromého tryskáče. V něm se přesunula domů z luxusní destinace, kde trávila karanténu. Jiná zbohatlice ruského původu Anna cestovala několik tisíc kilometrů z města Denver v americkém státě Colorado do kalifornského Beverly Hills - pobývala v pětihvězdičkovém hotelu Four Season a chodila utrácet peníze do luxusních obchodů včetně Louis Vuitton.

Do Miami, Monaka, Švýcarska...

Italka Lucie Bartoliová, která si udělala výlet se svým žlutým vozem Lamborghini do švýcarského Lugana, Anna Fyfeová z americké Altanty a její kámoška Sydney Masonová - ty se vyfotily na kapotě zakázkového Ferrari před přepychovým hotelem v Miami. Ujeli 970 km, aby okoukly místní pláže a pak prostě oslňovaly. Francouzka Maddy Burciagová, která trávila koronavirové období v Paříži, se musela nahonem jet zase se svým Lamborgini Urus vyvětrat do Monaka.

Íránský zpěvák Pooyan Mokhtari, který když padly zákazy létat, nastoupil do svého tryskáče a letěl, kam se mu zachtělo, influencerka původem z Ruska Daria Radionovová, která se nechala v Londýně, kde žije, zvěčnit s džusíkem v ruce v jednom z tamních luxusních obchodů... Ano, musíme si nafotit věci do zásoby, vždyť - co když je to s tou druhou vlnou pravda?!

Zobrazit celou diskusi