Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sexy lovkyně se na internetu chlubí fotkami s mrtvými zvířaty: Chodí jí výhrůžky smrtí!

Autor: ran - 
23. srpna 2020
08:31

Krásná lovkyně z Francie dostává výhrůžky smrtí za to, že pózuje se zabitými zvířaty na instagramu a vypadá u toho pěkně. Útoky od aktivistů i z vlastních řad přijímá stoicky. Změnila si příjmení a tvrdí, že takhle je ta kampaň internetové televize, které propůjčila svoji tvář v pařížském metru, aspoň úspěšná. „Bořím stereotypy,“ říká.

Johanně Clermontové (23) se říká „lovecká influencerka“ a nedávno si ve francouzské lovecké komunitě, ale i mezi širokou veřejností získala značnou pozornost. Vnadné blondýnce k tomu stačily povedené fotky na sociálních sítích a to, že se stala tváří kampaně jedné specializované internetové televize. A samozřejmě hlavně fakt, že jí to moc sluší, ale přitom bez uzardění střílí a zabíjí zvířata. 

Studentka práv vzedmula takovou vlnu emocí, že si dokonce musela změnit příjmení. Aktivisté proti lovu zvěře se na univerzitě, kde studuje, totiž proti své kolegyni spojili a dokonce jí vyhrožovali smrtí, napsal list The Telegraph. „Kampaň měla úspěch,“ okomentovala to svým typickým tvrďáckým stylem Francouzka. 

Ráda lidem zvedám mandle

Je řeč o billboardové kampani, kterou si nedávno zadal internetový dokumentární kanál pro předplatitele, kterému se říká „Netflix pro lovce“. Ksichtík pohledné Johanny teď shlíží na každého cestujícího v pařížské podzemce.

„Já ráda zvedám lidem mandle... Chci bořit stereotypy tohoto tradičně mužského sportu,“ vzkazuje na adresu svých protivníků mladá žena. „Kdyby nebyly negativní reakce, neřekla bych o té kampani, že se povedla,“ dodává sebevědomě. Jejích 300 tisíc fanoušků na sociálních sítích jí rozumí každé slovo. A hltají očima každý nový obrázek, který lovkyně na sítě pověsí.

Přitažlivé napětí 

Kontroverze se ale dočkala nejen od aktivistů, nýbrž i od lidí ze samotné lovecké komunity - vyčítali jí, že se zaprodala komerci, protože na svých sociálních sítích běžně propaguje různé značky loveckých nožů nebo zbraní. Další jí nemůžou přijít na jméno za to, jak si pro sebe ve velkém zabrala pozornost diváků.

Johanna loví od svých 16 let, kdy k narozeninám dostala první pušku. Nejdál byla v Jižní Africe. Na svých fotkách cíleně vytváří napětí mezi na první pohled křehkou blondýnkou a krvelačnými sportem pro chlapy. „Ráda si hraju s tou obojakostí. Cíleně dělám fotky čistě lovecké a pak ty trochu víc načinčané,“ dala pro list L'Express najevo, že si od počátku je moc dobře vědoma toho, co dělá.

bre-burda ( 23. srpna 2020 11:36 )

Duševní poruchou evidentně trpí všichni ti, co odsuzují něco, co je základem fungování přírody. Říká se tomu potravní řetězec a vždy budou predátoři lovit slabší kusy ve stádech žijících býložravců, vždy se budou samci vzájemně zabíjet o vůdčí roli ve smečce, hadi budou polykat žáby a kudlanka sežere svého samečka hned po kopulace. S tím halt blbečkové nic nenaděláte.

Dannero ( 23. srpna 2020 10:17 )

nevím proč se tomu říká sport nebo lov, není to ani jedno, celé je to o deviaci na zabíjení.Také nechápu proč se lidé fotí s mrtvým zvířetem, potřeba fotit se s mrtvolou je evidentně duševní porucha.Nedá se to ani označit jako střelecké umění protože střílet z moderní výkonné zbraně s optikou a zaměřovačem a trojnožkou z úkrytu na tak velký cíl dokáže i retardované dítě.Když ujíždí tolik na zabíjení, proč nepoužijí kulomet nebo minomet, z toho by si rovnou cvrkli do trenek.

Brod12 ( 23. srpna 2020 08:43 )

BESTIÁLNÍ ZRŮDA aby ji ňáka šelma hlavu ukousla

Zobrazit celou diskusi