Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Známý hudebník v přímém přenosu vysílal vlastní smrt: Jeho auto na přejezdu smetl vlak

Autor: jžk - 
20. srpna 2020
09:54

Rumunský hudebník Tavy Pustiu (29) tragicky zahynul na železničním přejezdu, když si jeho žena nevšimla rychle se přibližujícího vlaku. Jeho poslední okamžiky mohli fanoušci vidět online, protože je streamoval na internet přes svůj mobilní telefon.

Zpěvák byl na místě mrtvý, jeho manželka (24) byla ve velmi vážném stavu převezena do okresní nemocnice Prahova. Nehoda se odehrála na železničním přejezdu v Ploješti, když si řidička nevšimla rozjetého vlaku a vjela mu do trasy.

Na videu, které se následně začalo šířit na sociálních sítích, je vidět, jak si Tavy Pustiu pokuřuje cigaretu a tančí na hlasitou hudbu, zatímco ho mohli jeho fanoušci v přímém přenosu sledovat. Mladá žena následně zastaví na křižovatce, rozhlédne se a vozidlo opět rozjede. Poslední vteřiny klipu už mohli diváci jen slyšet vyděšený křik hudebníka, který si lokomotivy všiml – příliš pozdě.

Video  Známý hudebník v přímém přenosu vysílal vlastní smrt: Jeho auto na přejezdu smetl vlak  - YouTube
Video se připravuje ...

Vlak narazil do strany spolujezdce bílého Fordu Fiesta plnou rychlostí, přičemž strhl z vozidla střechu. Při bližším zkoumání se pak zjistilo, že se při střetu aktivovaly airbagy, zpěvákovi však život zachránit nedokázaly. Místní úřady potvrdily, že pan Pustiu zemřel na místě.

K nehodě podle všeho došlo kvůli nedodržení pravidel na přejezdu. Ironií osudu poslal zpěvák měsíc před jeho smrtí zprávu, ve které stálo: „Jednoho dne tě špatný vlak vezme na to správné místo.“

Hestia1 ( 20. srpna 2020 13:38 )

Velmi tragické, mladý život zbytečně vyhasl, řidička/manželka jestli přežije, bude mít doživotní trauma. Na videu je vidět jak se rozhlíží, ale bohužel ten vlak neviděla, nejspíš kvůli těm stromů co je tam kolem víc než dost,smutné.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání