Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zdravotní sestřička (†24) zemřela po porodu: Srdceryvná slova snoubence!

Autor: shp - 
28. dubna 2020
13:26

Zrovna by se snoubencem oslavili 11. výročí svého vztahu. Měli již brzy před svatbou. Nejkrásnějším darem by se pro ně stala novorozená dcerka, kdyby rodinnou idylku nepřekazila srdceryvná tragédie. Sympatická zdravotní sestřička Shannon Napierová (†24) ze skotského města Kirkcaldy totiž po porodu dítěte zemřela.

Byla překrásná, inteligentní a jediná svého druhu,“ prohlásil podle portálu Edinburgh Live její zdrcený partner Jordan Burt, kterého si měla již zanedlouho vzít. Namísto svatby a společné výchovy dcery ho nyní čeká pohřeb a role ovdovělého otce.

Že je pro něj Shannon ta pravá, věděl ihned po seznámení. „25. dubna 2009 jsem potkal jedinou opravdovou lásku svého života. Byla to láska na první pohled. Byli jsme si pro sebe prostě určeni. Snili jsme spolu, dosahovali společných cílů a vstupovali do další kapitoly našeho života,“ napsal Jordan na sociální síť smutně. Je vidět, že mu Shannon moc chybí.

Tak moc chtěla být matkou...

Jsem zničený z toho, že nemůžeš být maminkou, jak jsi vždy chtěla. Stále nemohu uvěřit tomu, že jsi pryč, má úžasná snoubenko. Chci ti poděkovat za všechno, co jsi pro mě udělala od doby, co jsme se poznali. Nebyl bych bez tebe tam, kde nyní jsem,“ dodal ztrápený muž.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi