Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žena dostala silný záchvat epilepsie: Zachránila ji malá dcerka!

Autor: shp - 
24. června 2020
14:35

Hrdinové se objevují po světě ve všech velikostech i zemích. Důkazem toho je šestiletá holčička Kelsie Cassidyová z anglického Blackburnu. Zachránila totiž život své milované mamince Karen, která dostala epileptický záchvat. Zachovala se pohotově a rozumně.

Bystrá Kelsie se okamžitě snažila zavolat telefonem svého tatínka Tima Cassidyho, který zrovna odešel do práce. Jenže on hovor nezvedal, protože byl zaměstnaný. Dívenka se však nevzdala a zavolala dalšímu příbuznému.

Strýček pomohl

Tim byl nakonec upozorněn svým bratrem a pospíchal domů, aby dopravil Karen do nemocnice. „Když jsem přišel dovnitř, Kelsie seděla vedle Karen, držela její ruku, hladila ji a říkala: Je to v pořádku, maminko, všechno bude v pořádku,“ popsal situaci.

Nejenom, že byl úžasná, když utěšovala Karen a zůstala klidná, ale zavolala všem lidem, které zná, aby pomohli, než se dovolala mému bratrovi. "Řekl mi hned, co se děje, protože spolu pracujeme, Jsme na ni neskutečně pyšní, jak se zachovala,“ dodal tatínek.

Malá hrdinka

Karen přivolaní doktoři skutečně pomohli. Zůstala nějakou dobu v nemocnici, kde jí byly podány potřebné léky. „Je to má hrdinka,“ říká nyní vděčná maminka. Kelsie je hlavně ráda, že je zdravá a že si spolu budou opět hrát.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi