Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Dceru (†1) a syna (†3) ubodal jako smyslů zbavený: Jejich matka marně volala o pomoc

Autor: shp - 
30. dubna 2020
21:44

Toto je Nithin Kumar (40). Jde o muže, který v nemocnici bojuje o holý život. Zaslouží si ho? Podle mnohých ne. K smrti totiž ubodal své děti. Roční holčička a tříletý hoch neměli nejmenší šanci přežít. Krvavý případ šokoval nejen Londýn, kde k němu došlo.

„Slyšela jsem, jak žena křičela: Pomozte mi! Znělo to, jako by ji mučili. Vím, že se dělo něco děsivého. Křik se odtamtud ozýval 10 minut,“ popsala sousedka. To, co viděla později, však bylo ještě horší. Spatřila totiž, jak z bytu odnášejí malé tělíčko v pytli.

Krutá smrt dětí

Moje srdce utrpělo ránu. Je to devastující, děsivé. Z pohledu matky... stále se z toho třesu. Nedokážu si představit, jak se nyní cítí,“ dodala. Dcerka zemřela hned na místě, zatímco syn zahynul po převozu do nemocnice. Kumar byl prodavačem v obchodě. Nikdo jeho chování nechápe.

Všechno bylo normální. Byl úžasný manžel a oddaný pracovník. Otevíral obchod v 9 ráno a pracoval celý den. Než opustil zaměstnání, udělal mi čaj,“ prozradila Daily Mailu. Jaké byly otcovy pohnutky k vraždě, je stále nejasné. Manželka utrpěla zranění, ale přežila.

Rodinná tragédie bez vysvětlení

Našli ji na ulici, jak prosí o pomoc. Utrpěla zranění, ale přežila. Sám otec bojuje o život v nemocnici. Aby přežil, si však přeje málokdo. Rodinná tragédie je o to horší, že děti byly tak malé. Nikdo si nedokáže vysvětlit, co se vůbec stalo.

tryskomys ( 1. května 2020 08:46 )

Vzali si je tam,tak at trpí všichni,jiná menta­lita,­nábo­ženstv­í,Ti se množí jako králíci,brzy je převálcují,původní obyvatelé,pak se budou divit.

pepen ( 1. května 2020 07:34 )

Zde se jedná o malé nevinné děti!!!Ty budeš asi opravdu velice inteligentní /kne­dlopra­sospe­nato/­někte­ří čmoudi jsou lepší lidi než jsi ty !!!!Českou republiku rozkra­dli,vy­tune­lova­li a dělají podvody pořád ...taky k ním patříš k těm bezpáteřním šmejdům????Že tady házíš všechny do jednoho pytle ???Ty jsi se neměl ani narodit-bezcitná zrůdo !!!

Lubomír Babáček ( 30. dubna 2020 23:48 )

Bál bych se ho i po své vlastní smrti. Vypadá opravdu ďábelsky.

Citronel ( 30. dubna 2020 22:18 )

Chudák,posedl ho ďábel,je nevinný.

direct1 ( 30. dubna 2020 22:13 )

Opravdu překvapující.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání