Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Multimilionář hledá ženu: Nadiktoval přesná kritéria! Splňujete je?

Autor: chal - 
18. února 2020
12:01

Anglický podnikatel Andy Scott (41) je sám a rozhodně to tak nechce nechat. Andy má naštěstí poměrně přesnou představu, jaká kritéria by měla jeho vysněná žena splňovat. Otázka ale je, jestli taková vůbec existuje...

Ani jmění v hodnotě zhruba tři čtvrtě miliardy Andymu Scottovi z Anglie ke štěstí nestačí. Britský multimilionář se prý cítí osaměle a chybí mu vedle sebe osudová žena. Jeho poslední vážný vztah skončil zhruba před dvěma lety. Andy se rozhodl současný stav změnit, a proto vyhlásil konkurz na novou přítelkyni.

Čtyřicátník zveřejnil seznam kritérií, která musí jeho přítelkyně splňovat. Jak se můžete sami přesvědčit, sítem rozhodně jen tak nějaká holka odvedle neprojde.

„Musí to být inteligentní a unikátní osobnost, která se nebere příliš vážně a prožila život plný zajímavých zkušeností,“ prozradil Andy. Podnikatel hledá úspěšnou ženu. Podstatné pro něj také je, aby se jeho přítelkyně vypracovala sama, nesmí jít o někoho, kdo se narodil se stříbrnou lžičkou v puse.

Andy podle svých slov posiluje nebo boxuje pětkrát týdně a od svého protějšku také očekává, že o sebe bude pečovat. „Musí se udržovat v kondici a být krásná,“ popsal boháč.

Atraktivní vzhled je ale samozřejmě k ničemu, když se člověk neumí chovat. To si uvědomuje i Andy, který chce, aby jeho přítelkyně byla „chameleon, který se bude dobře cítit na plese i na party“.

Poslední a možná nejdůležitější bod jsou děti. „Hledám někoho, kdo chce děti a zároveň si uvědomuje, že po jejich narození aktivní život skončit nemusí,“ dodal milionář. Podaří se mu najít tu pravou?

Ludmila Holubová ( 17. března 2023 15:00 )

Taková jsem já,celá,já,fakt nekecám😆😆😆

mikima2 ( 26. února 2020 18:34 )

Ani kolo bych o toho kašpara neopřela. Ty svoje multimilióny ať si nabouchá do uší.

spania ( 19. února 2020 13:15 )

Já myslím,že ty jeho představy a kritéria nejsou tak hrozné a že takovou ženu může klidně potkat.Jde o to jaký je pak on sám a jestli nevyžaduje něco,co ty ženy nejsou ochotné dělat a splnit mu to.

pajato73 ( 19. února 2020 13:09 )

to je trapas... bohac a nema na to, najit si holku normalni cestou...

pajato73 ( 19. února 2020 13:06 )

ja taky nevysedavam po vinarnach... ale v autobuse, tramvaji, pri nakupu... je tolik situaci, kdy se muze nekoho potkat... online tak akorat "zbytky" neschopne se s nekym seznamit... nebo uchylaky... to jsou zkusenosti kamaradek... ja se spoleham na "normalni" osud

Zobrazit celou diskusi