Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zemřel oblíbený záchranář Honza (†68) z Vyškova: Užil si jen půl roku důchodu

Autor: chal - 
21. listopadu 2019
18:57

Jihomoravští záchranáři oplakávají ztrátu bývalého kolegy. Počátkem listopadu zemřel řidič sanitky Jan Bébar (†68), který za jejím volantem strávil dlouhých 26 let. Než ho skolila těžká nemoc, užil si z vytouženého důchodu pouhých šest měsíců.

Teprve před půl rokem se kolegové z vyškovské zdravotnické záchranné služby rozloučili s řidičem sanitky Janem Bébarem. Mezi spolupracovníky oblíbený kolega tehdy mířil do vytouženého důchodu.

U záchranářů pracoval přes 26 let, přesně to bylo neuvěřitelných 9729 dnů. O poznání smutnější loučení s Janem bohužel přišlo v první půlce listopadu. Bývalý řidič sanitky podlehl vážné nemoci.

Jihomoravští kolegové se s Janem dojemně rozloučili na facebookové stránce tamní záchranné zdravotnické služby.

„Letos v dubnu jsme se s ním rozloučili pracovně a netušili jsme, že již tak brzy se budeme loučit navždy. Honza se na důchod moc těšil, osud mu však dopřál pouhých šest měsíců…“ popsali zdrcení spolupracovníci.

„Honza byl skvělým parťákem, oceňovali jsme, s jakým klidem řešil profesně i lidsky náročné situace. Byl nám trpělivým učitelem a milým společníkem,“ doplnili ve svém oznámení.

Zobrazit celou diskusi