Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Lauře nedovolili, aby byla na JIPce se svým miminkem! Prý se nechovala vhodně

Autor: rc - 
16. listopadu 2019
20:28

Do nemocnice musel být převezen Ellito Copestick poté, co začal mít problémy s dýcháním. Roční chlapeček skončil na jednotce intenzivní péče. Zatímco se máma dívala, jak jejího syna připojují na přístroje, dozvěděla se, že se svým synem nemůže být v nemocnici přes noc! Zaměstnancům prý vadilo její chování.

Malý Elliot Copestick začal mít problémy s dýcháním, jeho maminka Laura proto zavolala záchranku, která chlapce převezla do nemocnice v Birminghamu. Poté, co přijeli do nemocnice, se chlapcův stav rapidně zhoršil, a proto byl umístěn na jednotku intenzivní péče, kde ho lékaři připojili k přístrojům.

Vyděšenou mámu šokovalo, když jí zdravotní personál oznámil, že nebude moci být se svým synkem přes noc. „Byla jsem zničená, když jsem musela opustit syna, když byl tak nemocný. Co když se probudí a bude potřebovat maminku? Chtěla jsem převézt Elliota do jiné nemocnice, ale řekli mi, že je moc slabý na to, aby zvládl cestu,“ řekla Laura pro britský deník Daily Mirror.

Laura přiznala, že poté, co přijela s Elliotem do nemocnice, pohádala se se zaměstnanci kvůli péči o chlapce. Z nemocnice dokonce Lauře přišel dopis, v němž jí sdělovali, že nemocnice má povinnost poskytovat bezpečné a klidné prostředí pro pacienty, návštěvníky a zaměstnance. V dopise dále stálo, že se nemocnice obává jejího chování a to hlavně zvyšování hlasu a používání urážlivých slov. „Trochu jsem ztratila nervy. Vždycky přesně říkám to, co si myslím. Řekli, že se zaměstnanci cítili nepříjemně,“ uvedla s tím, že má ADHD a se zaměstnanci se nepohádala záměrně.

„V šest hodin každý večer mi navrhli, abych ho umyla a převlékla, protože jsem musela odejít v sedm,“ dodala. Elliot se po několika týdnech konečně probral a pomalu se začal uzdravovat. Lékaři však dodnes nestanovili přesnou diagnózu. Chlapec, kterému jsou dnes již dva roky, utrpěl poškození mozku a nedokáže dělat některé věci, které dělával dřív. „Je takový bojovník. Každý mu říká zázračné dítě a nikdo nemůže uvěřit, že je tady,“ řekla Laura.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Zobrazit celou diskusi