Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vražda chlapečka (†6) v mateřské školce: Při odpoledním spánku ho zabil psychopat s nožem!

Autor: DH - 
5. listopadu 2019
22:54

Rusko šokovala krutá vražda nevinného šestiletého chlapce. Toho údajně ubodal pachatel (36), který vnikl do mateřské školky a napadl ho během odpoledního spánku. Křičel při tom údajně, že mu to nařídily hlasy v hlavě.

K šílené vraždě došlo ve městě Narjan-Mar, které leží v evropské části Ruska, daleko za polárním kruhem.

Obětí činu by měl být podle ruských médií šestiletý Kirill Savenkov, který v době vraždy ležel ve své postýlce v tamní mateřské školce, když do ní vnikl šestatřicetiletý Denis Pozdějev, k chlapci i přes snahu učitelek přistoupil a doslova ho prý podřízl. Chlapec o pár minut později zemřel v náručí učitelek.

Pachatele následně zajistila ochranka mateřské školy a předala ho policii. Podle učitelek byl při činu úplně bez sebe a křičel, že ho k vraždě nutily hlasy v hlavě, údajně patřící ďáblu.

Jak píší ruská média, policie má za to, že ve vraždě hrály velkou roli drogy a také velké množství alkoholu. Muž měl vypovědět, že čin neplánoval a do školky vnikl náhodou, když měl halucinace. Při prohlídce jeho bytu ale vyšetřovatelé objevili poznámky o školce, kterou vrah přezdíval „pohádka“.

Pozdějev nebyl se zavražděným dítětem v žádném vztahu. Policie už ho obvinila z vraždy nezletilého.

aquarie ( 7. listopadu 2019 12:23 )

Chudak chlapecek a rodina..

aquarie ( 7. listopadu 2019 12:21 )

Pohádka = ска́зка a to ja rusky neumim nez par slov, jen venuju vasim fotkam vetsi pozornost nez vy.

aquarie ( 7. listopadu 2019 12:18 )

Vrah skolce neprezdival pohadka, podle fotky se tak skolka skutecne jmenuje!!!

PavelSki ( 7. listopadu 2019 10:51 )

Tam první rok z doživotí nepřežije. U nás by nemohl být odsouzen a v ústavu za rok, dva, by mohl být shledán normálním a propuštěn. Stalo se už několikrát a pak i znovu vraždili (dokonce i vraždily).

iFender ( 7. listopadu 2019 10:00 )

Rodice maji trauma na cely zivot.Rusove si s vrahem uz poradi,tam vedi co je spravedlnost a ne jak u nas v CR EU-Havloidni justice,kde vrazi dostavaji "jako by dozivoti",milosti a dale vrazdi na svobode.V kriminale maji nekteri mobilni telefony,koukaji na TV,hraji basket anebo se vyradi v bodybuilding studiu.Clovek by zaplakal.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání