Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Modelka poleptaná kyselinou odhalila šokující foto po útoku: Znetvořil ji expřítel

Autor: yks - 
11. října 2019
12:22

Britská modelka Katie Piperová je celosvětově známá tím, že se stala obětí bestiálního útoku svého bývalého přítele. Ten se nedokázal smířit s jejím odchodem a pomstil se ženě tak, že jí do tváře nechal chrstnout koncentrovanou kyselinu. Katie se však nevzdala a stala se příkladem dodávajícím odvahu druhým.

Má za sebou pro většinu lidí nepředstavitelné utrpení. Je ale zřejmé, jak velkou ušla cestu. Řeč je o 35leté Katie Piperové, kterou přítel chtěl odsoudit k životu v ústraní se zničenou poleptanou tváří. Žena se ale postavila svému osudu a její příběh nyní inspiruje miliony jejích příznivců. Aby bylo vidět, jak velkou cestu ušla, zveřejnila nyní, krátce před svými narozeninami, fotku zachycující její stav bezprostředně po útoku.

K tomu došlo v roce 2008, kdy na ni její expřítel poštval všeho schopného psychopata Stefana Sylvestra. Ten mladé ženě na ulici vychrstl do tváře koncentrovanou kyselinu sírovou. Katie utrpěla velice vážná poranění a skončila v nemocnici.

Za objednání útoku a jeho provedení sice dostali oba zlosynové doživotí, mladá žena ale musela podstoupit více než stovku operací, během nichž lékaři napravovali to, co vypadalo v prvních chvílích jako neřešitelný problém. Zachraňovali modelce její tvář. A povedlo se to! Speciálním postupem jí vrátili dokonce i zrak do oka, na které původně neviděla. Více než 10 let po útoku Piperová zveřejnila na instagramu, kde má 900 tisíc příznivců, fotografii, aby bylo zřejmé, kde měla startovní čáru a jak dalekou cestu se jí od té doby podařilo ujít. 

 

 

Limone ( 11. října 2019 16:16 )

Inteligence je pro vás něco, co se maže na chleba co ?!

Inkonginto ( 11. října 2019 13:50 )

Ty jsi pekny ***

Zobrazit celou diskusi