Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Prsatá bývalka českého milionáře (63): 400 tisíc za sex na jednu noc!

Autor: SKS - 
3. září 2019
18:00

Portugalská tanečnice a televizní hvězdička Margarida Aranhaová (26) nemá po rozchodu s českým podnikatelem Milošem Kantem (63) o nápadníky nouzi. Někteří z nich Margaridě dávají velmi neslušné návrhy - nabízí jí i tisíce euro za společnou noc...

Když se na svět dostala zpráva o rozchodu Miloše Kanta a Margaridy Aranhaové, bylo jasné, že se o mladou krásku strhne velký zájem. Reakce některých fanoušků ale zarazily i ji samotnou.

Margarida se v Portugalsku proslavila účinkováním v televizní reality show Love on Top, kterou dokonce dvakrát vyhrála. Stačí se podívat na pár dílů a každému je hned jasné, proč. Mladá Portugalka se s tím na obrazovce zrovna nemazala a s několika účastníky soutěže navázala velmi důvěrný vztah a skončila s nimi v posteli.

Právě kvůli účinkování v pořadu a kvůli svému vystupování na Instagramu, kde často vystavuje své spoře oděné tělo, je Margarida častým terčem kritiky uživatelů sociálních sítí. Z „hejtrů“ si však velkou hlavu nedělá. „Je mi to fuk. Nevím, jestli ti lidé závidí, ale myslím, že jsou nešťastní. Kdyby byli šťastní, neměli by v sobě tolik nenávisti," řekla portugalskému magazínu Maria.

Margarida se podle svých slov setkává i se zcela opačnými reakcemi. „Byla jsem na hudebním festivalu, když mě nějaký kluk požádal o společnou fotku. Pak řekl, že je fanouškem mého zadku,“ popsala úsměvný zážitek.

Někteří obdivovatelé na sociálních sítích Margaridě dokonce nabízejí peníze za společně strávenou noc! „Nabízejí mi peníze za společně strávený den nebo noc. Obrátily se na mě dokonce i nějaké páry. Nikdy jim neodpovídám. Někdo mi nabízel 15 tisíc euro (cca 387 tisíc korun - pozn. red.). Myslím, že to bylo za společnou noc. Ale můžou mi klidně nabídnout 100 tisíc. Myslím, že tím jen chtějí jen upoutat moji pozornost,“ řekla Margarida v rozhovoru.

Margarida chodila s Milošem Kantem zhruba tři měsíce. Dvojice se seznámila v Kantově nočním klubu ve švýcarském Luzernu a podnikatel svou milenku po šestitýdenní známosti požádal o ruku na červeném koberci filmového festivalu v Cannes.

villon ( 3. září 2019 22:38 )

Takový prachy bych nedal ani za Anglickou královnu. Ale ta dorota bestak kecá. Každej chytrej chlap koupý babu do padesáti klacků a mnohem lepší.

XLADI ( 3. září 2019 20:06 )

Beztak jí ty nabídky píše ten její zhrzenej děděk. Jen mění profily

Mucinek5 ( 3. září 2019 20:05 )

Prazska kavarna v primem prenosu. Jdu blejt.

pazak ( 3. září 2019 19:16 )

kundra jako ***..nej..Je mladá Rómka..

alideda ( 3. září 2019 18:35 )

Dejte magorovi prachy a blesk má psaní na měsíc cypiiii.

Zobrazit celou diskusi