Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Muž chtěl chytit obřího aligátora: Plaz mu rozdrtil kosti na kaši!

Autor: rc - 
23. srpna 2019
23:08

Justin Perchalski (30) pocházející z Floridy je vášnivý lovec, který se svou kořistí rád chlubí na sociální síti. Při poslední lovecké výpravě se pokusil chytit a zabít obřího aligátora. Výprava však skončila málem tragicky. Přes tři metry dlouhý aligátor Justina napadl a rozdrtil mu kosti na kaši!

Lovecká sezóna je nejoblíbenější období pro Justina Perchalskiho, pro něhož je lov prostě srdeční záležitost. O jeho vášni vypovídají i fotografie, které publikuje na sociální síti. Rodák z floridského města Palm Beach účet na Facebooku zaplavuje fotografiemi svých úlovků. Na jedné z nich s úsměvem pózuje s mrtvým kancem,  na další s obřím krokodýlem. 

Na lov obřího plaza se vypravil i v sobotu. Při výpravě na aligátora mu asistoval jeho bratr Ryan. Lov téměř tři a půl metru dlouhého aligátora šel nejdříve podle plánu. Justinovi se podařilo aligátora chytit a snažil se ho dostat do lodi. Tehdy se výprava změnila v boj o holý život. Plaz se zakousl do Justinovy pravé paže a snažil se ho shodit z lodi a stáhnout do vody.

„Justin se naklonil z lodi, aby chytil šňůru a vytáhl aligátora, když se aligátor vynořil z vody, chňapl po jeho pravé ruce,“ popsal hrůzný okamžik Justin pro The Sun. „V tlamě měl téměř celou jeho ruku, než ho pustil, což je šílené, protože obvykle jen tak nepustí,“ uvedl s tím, že Justinovi rozdrtil kosti v ruce na kaši.

Justin byl letecky převezen do nemocnice v Orlandu, kde podstoupil náročnou operaci. Přestože operace dopadla dobře, lovec zřejmě nebude schopný ruku plně používat. 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

havran2 ( 24. srpna 2019 09:27 )

Tak dlouho se chodí se džbánem . . .

ma-o ( 24. srpna 2019 07:22 )

Snad mu ten úraz zabrání v dalším vraždění zvířat, pro svou zábavu.

Zobrazit celou diskusi