Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Manévry v Lánech před Zemanovým koncem na Hradě: Do bungalovu přijela první dáma Ivana

Autor: simao, dp - 
6. března 2023
18:21

Na obhlídku nového domova pro končícího prezidenta Miloše Zemana přijela v pondělí první dáma Ivana Zemanová, která se přijela podívat do luxusního »bungalovu« v Lánech. 1,4 kilometru – tak daleko je Zemanův dům od lánského zámku. Autem to trvá asi 3 minuty.

Dům v průběhu stavby, ale i po jeho nedávném dokončení a zkolaudování jezdila kontrolovat vždy právě Ivana Zemanová – a to i s dcerou Kateřinou. Blesk je několikrát zachytil při návštěvě, ke které došlo i v pondělí 6. března odpoledne. 24. února se zcela poprvé objevil i samotný »pán domu«. Zeman k vilce dorazil přesně ve 12 hodin.

Zeman má však dnes v plánu poslední prezidentské setkání s premiérem Petrem Fialou (ODS) v lánském zámku.

Jak už Blesk dříve informoval, dům je postaven zcela na míru potřebám končící hlavy státu a není nijak malý. Samotný pozemek má okolo 1000 m2 a samotná podlahová plocha domu je podle údajů z katastru 283 m2.

Vchod do domu je bezbariérový. V přízemí se nachází ložnice s koupelnou a WC, kde bude prezident přespávat. Hned vedle je knihovna s pracovnou, obývák s krbem, kuchyň a garáž i venkovní terasa se zimní zahradou. V prvním patře jsou pak dvě ložnice s koupelnou a střešní terasou. Na střeše jsou umístěny solární panely.

Video  Koníčky, záliby a slabůstky Miloše Zemana  - Videohub
Video se připravuje ...

jahodove_ticho ( 7. března 2023 01:41 )

Půlka lidí, co se tu vzteká, toho kojota volila....

Jiří Zvěřina ( 7. března 2023 01:22 )

A není tam tajná chodba do Zemanova bungalovu???

qtek ( 6. března 2023 22:05 )

asi jako Eva Braunová

Rooza ( 6. března 2023 21:52 )

Přesně 👍
Je to normální skromná obyčejná ženská, která podle mě hořce litovala, že se s ním nerozvedla už před mnoha lety. Oni spolu nežili dlouhodobě. Ona v Praze na sídlišti, on na Vysočině, prostě formální manželství. Od chvíle co se rozhodl stát se prezidentem jí to už zřejmě nebylo umožněno. Bylo vidět celé ty roky jak se vedle něho trápí. Až teprve před pár dny se konečně usmála a jak jí to slušelo!

blbec furuhec ( 6. března 2023 21:38 )

A já pak musím bulet jako bulíček.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa